Νέους πίνακες με τα αποτελέσματα για τις προσλήψεις των αναπληρωτών για το φετινό εκπαιδευτικό έτος, ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας.

Νωρίτερα, σήμερα, το υπουργείο Παιδείας ανακοίνωσε την πρόσληψη 16.320 αναπληρωτών εκπαιδευτικών στις δομές Ειδικής Αγωγής Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Ωστόσο προκλήθηκε σύγχυση, καθώς δεν υπήρχε μέσα ο Νομός Ηρακλείου.Ηρακλειώτες καθηγητές που περίμεναν να δουν πού θα διδάξουν το νέο σχολικό έτος μπήκαν στο σύστημα και δεν είδαν καμία τοποθέτηση για το νομό Ηρακλείου.

Το cretapost επικοινώνησε με τον περιφερειακό διευθυντή εκπαίδευσης Κρήτης, Γ. Τερζάκη ο οποίος μας διαβεβαίωσε ότι πρόκειται περί τεχνικού λάθους το οποίο αναμένεται να διορθωθεί εντός της ημέρας.

Το υπουργείο μάλιστα εξέδωσε νέα ανακοίνωση σύμφωνα με την οποία τα αποτελέσματα για τις προσλήψεις αναπληρωτών για το φετινό εκπαιδευτικό έτος, που ανακοινώθηκαν σήμερα το πρωί, ουσιαστικά δεν ισχύουν και οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να περιμένουν μερικές ώρες ακόμη πριν μάθουν οριστικά σε ποια σχολεία θα κληθούν να καλύψουν τα κενά, λόγω ενός «τεχνικού προβλήματος».

Οι προσλαμβανόμενοι οφείλουν να παρουσιαστούν στις οικείες Διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης για ανάληψη υπηρεσίας, από την Πέμπτη 6 έως και τη Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2018, όπου και θα τοποθετηθούν, εντός της ως άνω προθεσμίας, με απόφαση του Διευθυντή Εκπαίδευσης, σε κενές θέσεις των σχολείων της περιοχής, στην οποία προσλήφθηκαν, μέχρι τη λήξη του διδακτικού έτους.
Δείτε τους πίνακες εδώ

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση