HomeΚΟΣΜΟΣΗΠΑ: Σκηνοθέτησε την απαγωγή της για να μην πληρώσει τους εργαζόμενους

ΗΠΑ: Σκηνοθέτησε την απαγωγή της για να μην πληρώσει τους εργαζόμενους

Έστησε ολόκληρο σκηνικό απαγωγής και σεξουαλικής κακοποίησης για να γλιτώσει 9.000 δολάρια

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Πήγε στην αστυνομία ως καταγγέλλουσα και πλέον αναμένεται ότι θα συλληφθεί. Ο λόγος για την Μαρία Γκονζάλες, 32 ετών, από την Καλιφόρνια, που έστησε σκηνικό απαγωγής της προκειμένου να γλιτώσει την πληρωμή 9.000 δολαρίων που χρωστά σε δύο οδηγούς της εταιρείας της, σύμφωνα με την αστυνομία.

Το περιστατικό ξεκίνησε όταν η Μαρία Γκονζάλες προσέφυγε στην αστυνομία και υποστήριξε ότι δύο Αφροαμερικανοί φορώντας μάσκες την ανάγκασαν να μπει στο αυτοκίνητό της με την απειλή όπλου και της έδωσαν εντολή να οδηγήσει προς το West Fresno το απόγευμα της 1ης Σεπτεμβρίου.

Η Γκονζάλες κατήγγειλε ότι μαζί της είχε ένα μεγάλο χρηματικό ποσό, που επρόκειτο να το δώσει για την αποπληρωμή των εργαζομένων της.

Μάλιστα, η 32χρονη γυναίκα ισχυρίστηκε ότι αργότερα λιποθύμησε, αναφέροντας ως αιτία πιθανό χτύπημα που δέχθηκε από το πιστόλι από τον έναν από τους δύο άνδρες και στη συνέχεια ξύπνησε στο πίσω κάθυισμα του αυτοκινήτου της, κοντά σε ένα χωράφι στο Caruthers, περίπου 20 μίλια μακριά, δεμένη και με τα χρήματά της να λείπουν.

Ωστόσο, οι αστυνομικοί που ανέλαβαν την υπόθεση εξήτασαν βίντεο και πιστεύουν ότι η Γκονζάλες είπε ψέματα για το περιστατικό, για να μην πληρώσει τους δύο υπαλλήλους που εργάζονται ως οδηγοί στην εταιρεία της, M & C Gonzalez Trucking.

«Η αλήθεια είναι ότι η Μαρία Γκξονζάλες κατασκεύασε όλη την ιστορία γιατί ήθελε να γίνει γνωστό ότι κάποιος της έκλεψε 9.000 δολάρια – 9.000 δολάρια είναι το ποσό με το οποίο υποτίθεται ότι θα πλήρωνε τους υπαλλήλους», είπε ο αστυνομικός διευθυντής του Fresno, σύμφωνα με το Fresno Bee.

«Η αλήθεια είναι ότι δεν είχε 9.000 για να τους πληρώσει και γι’ αυτό επινόησε την όλη ιστορία, πρόσθεσε.

Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο πριν καταθέσει

Η έρευνα ξεκίνησε όταν ένας κάτοικος του Caruthers τηλεφώνησε στην αστυνομία για να αναφέρει ότι η Γκονζάλες εμφανίστηκε στην πόρτα του δεμένη. Πριν δώσει κατάθεση στην αστυνομία, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, ενώ υποστήριξε ότι είχε πάνω της 9.000 δολάρια για να πληρώσει τους εργαζόμενους.

Επίσης περιέγραψε ότι ένιωσε ότι δέχθηκε σεξουαλική επίθεση από τους υπόπτους.

Σύμφωνα με τον αστυνομικό διευθυντή, στην κατάθεσή της η γυναίκα υπέπεσε σε ορισμένες αντιφάσεις που προκάλεσαν υποψίες στους αστυνομικούς για την αξιοπιστία της.

Πλέον, η αστυνομία ετοιμάζεται να ζητήσει ένταλμα σύλληψης της γυναίκας, με την υποψία ότι πήγε να παραπλανήσε τις αρχές.

«Όχι μόνο δημιούργησε έναν μεγάλο όγκο δουλειάς, με αποτέλεσμα οι επιθεωρητές να αφήσουν άλλες υποθέσεις πάνω στις οποίες θα μπορούσαν να αφιερώσουν χρόνο, αλλά δημιούργησε μεγάλο φόβο στην κοινότητά μας», είπε ο αστυνομικός διευθυντής σύμφωνα με το KFSN.

protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση