«Θερμή» υποδοχή είχε ετοιμάσει μία ομάδα Χανιωτών στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.

Από νωρίς το πρωί είχαν συγκεντρωθεί στην πλατεία Δικαστηρίων με πανό και πλακάτ με σκοπό να διαμαρτυρηθούν για το Μακεδονικό. Μάλιστα, υπήρχαν αρκετές αφίσες σε στύλους που υπήρχε η φωτογραφία του Αλέξη Τσίπρα με την λέξη «Ανεπιθύμητος».

Η φωτογραφία αναρτήθηκε στο fb από τον Μάνο Παπαντωνάκη.
Η φωτογραφία αναρτήθηκε στο facebook από τον Μάνο Παπαντωνάκη.

Παράλληλα, οι συγκεντρωμένοι φώναζαν συνθήματα κατά του πρωθυπουργού, φωνάζοντάς τον «προδότη» ενώ οι αστυνομικοί – που έχουν κατακλύσει το κέντρο στο πλαίσιο των αυστηρών μέτρων ασφαλείας – απομάκρυναν ένα ζευγάρι που κρατούσε μία ελληνική σημαία και μία φωτογραφία του Αλέξη Τσίπρα με την λέξη «Ανεπιθύμητος».

Έφτασε στην Κρήτη ο Αλέξης Τσίπρας

Λίγο μετά τις 10 το πρωί ο Αλέξης Τσίπρας έφτασε στα Χανιά όπου τον υποδέχθηκε ο περιφερειάρχης Σταύρος Αρναουτάκης, ο αντιπεριφερειάρχης Απόστολος Βουλγαράκης, δήμαρχοι του νομού, βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και άλλα στελέχη.

tsipras3

Πρώτος σταθμός του κ. Τσίπρα, που συνοδεύεται από τους Κρητικούς υπουργούς Γιάννη Σταθάκη και Παύλο Πολάκη, είναι τα γραφεία της περιφερειακής ενότητας Χανίων όπου και έχει συζήτηση με τον περιφερειάρχη Σταύρο Αρναουτάκη και τον αντιπεριφερειάρχη, Απόστολο Βουλγαράκη αλλά και όλους τους δημάρχους του νησιού.

tsipras-xania

Αμέσως μετά, ο κ. Τσίπρας θα επισκεφτεί τις δύο ΤΟΜΥ που λειτουργούν στα Χανιά και συγκεκριμένα στον χώρο του παλιού νοσοκομείου.

Ο πρωθυπουργός, αφού ολοκληρώσει το πρόγραμμα του στην πόλη, θα επισκεφθεί την μαρτυρική Κάνδανο, όπου θα καταθέσει στεφάνι στη μνήμη των θυμάτων από τα ναζιστικά στρατεύματα.

Διαφήμιση
Διαφήμιση