HomeHL-9Δίνουν… ζωή με τον θάνατό τους – Γιγαντιαία επιχείρηση στο ΠΑΓΝΗ

Δίνουν… ζωή με τον θάνατό τους – Γιγαντιαία επιχείρηση στο ΠΑΓΝΗ

Γενναία απόφαση των συγγενών δύο τουριστών

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μία γιγαντιαία επιχείρηση βρίσκεται από χθες το βράδυ σε εξέλιξη στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου που αφορά την μεταμόσχευση οργάνων από δύο τουρίστριες που έχασαν την ζωή τους ενώ έκαναν διακοπές στην Κρήτη.

«Στο νοσοκομείο μας βρίσκονται μεταμοσχευτικές ομάδες από την Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό που προχωρούν τις διαδικασίες για την μεταφορά ζωτικών οργάνων από τις δύο γυναίκες», ανέφερε μιλώντας στο cretapost, ο αναπληρωτής διοικητής του ΠΑΓΝΗ, Γ. Φανουργιάκης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι δύο τουρίστριες, 58 και 64 χρόνων την ώρα που έκαναν διακοπές στην Κρήτη υπέστησαν εγκεφαλικό επεισόδιο με την κατάστασή τους να είναι μη αναστρέψιμη.

Μόλις ενημερώθηκαν οι συγγενείς πήραν την απόφαση να δωρίσουν τα όργανα των δύο αγαπημένων τους. Πρόκειται για μία απόφαση που αναμένεται ν’ αλλάξει την ζωή δεκάδων ανθρώπων.

Αμέσως στήθηκε μία μεγάλη επιχείρηση στο ΠΑΓΝΗ που αναμένεται να είναι πολύωρη.

«Ακόμα δεν γνωρίζουμε ποια όργανα θα δοθούν σε άλλους ασθενείς. Έχει γίνει ένας προγραμματισμός αλλά στο τέλος θα φανεί ποια όργανα μπορούν να μεταφερθούν», επεσήμανε σχετικά ο κ. Φανουργιάκης.

Διαφήμιση
Διαφήμιση