HomeΕΛΛΑΔΑΛάρισα: Πέθανε στριμωγμένος στην ουρά για να πληρώσει ένα λογαριασμό

Λάρισα: Πέθανε στριμωγμένος στην ουρά για να πληρώσει ένα λογαριασμό

Τραγικό περιστατικό

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ένα τραγικό περιστατικό σημειώθηκε χθες στη ΔΕΗ στη Λάρισα, όταν ένας 77χρονος άφησε την τελευταία του πνοή  μέσα στο συνωστισμό, σε ουρά για να πληρώσει ένα λογαριασμό.

Όπως αναφέρει το onlarissa.gr, ο άτυχος άνδρας ήταν στον προθάλαμο της ΔΕΗ και περίμενε στη σειρά στις 7:30 το πρωί μαζί με άλλους συμπολίτες του για να εξασφαλίσει το περιβόητο χαρτάκι προτεραιότητας. Με το που άνοιξαν οι πόρτες όμως …στριμώχθηκε μεταξύ ανθρώπων και μιας τζαμαρίας που βρισκόταν δίπλα του και αισθάνθηκε αδιαθεσία, κατέρρευσε και λίγο αργότερα δυστυχώς, κατέληξε.

Το ΕΚΑΒ κατέφθασε στο σημείο αλλά παρά τις προσπάθειες του πληρώματος, δεν κατάφεραν να τον επαναφέρουν.

Το τραγικό γεγονός επιβεβαιώνει ο πρόεδρος τεχνικών ΔΕΗ Νομού Λάρισας κ. Βασίλης Μητροδήμος ο οποίος σε δηλώσεις του στο onlarissa.gr, εκφράζει τα συλλυπητήρια του στην οικογένεια του άτυχου 77χρονου και τονίζει: «Δυστυχώς, αυτές είναι οι πρακτικές των μνημονίων που φέρνουν τρομερό άγχος και πίεση στους συνανθρώπους μας και οι πολύωρες αναμονές έχουν αυτά τα τραγικά αποτελέσματα σε μεγάλους ανθρώπους, κυρίως, διότι δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν. Δυστυχώς, ένα θύμα είχαμε σήμερα στη Λάρισα, όταν στον προθάλαμο της ΔΕΗ υπήρξε συνωστισμός και ένας συμπολίτης μας υπέστη ανακοπή».

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση