HomeHL-9Υπάλληλος του δήμου και… γαϊδουρίστας!

Υπάλληλος του δήμου και… γαϊδουρίστας!

Τελικά οι νόμοι είναι μόνο για τους απλούς πολίτες;

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με το… στόμα ανοιχτό έμειναν όσοι βρέθηκαν σήμερα το πρωί στην πλατεία Ελευθερίας όταν είδαν έναν εργαζόμενο του δήμου να κινείται με το δημοτικό όχημα επί της πλατείας και να παρκάρει στη μέση – μέση σαν να μην υπάρχει κανένα πρόβλημα.

Σύμφωνα με μαρτυρία της Καλλιόπης Μαραβελάκη, η οποία μας έστειλε και τις φωτογραφίες, ο συγκεκριμένος υπάλληλος του δήμου έπρεπε να παραδώσει ένα έγγραφο σε κατάστημα της πλατείας Δασκαλογιάννη.

«Πήρε το όχημα του δήμου και όχι μόνο δεν το πάρκαρε σε κάποια παρακείμενη οδό ή κάποιο πάρκινγκ, όπως όλος ο κόσμος, αλλά παράλληλα πέρασε τις απαγορευτικές εισόδου πινακίδες των δημόσιων έργων, ανέβηκε πάνω στην πλατεία Ελευθερίας και έφτασε μέχρι την πλατεία Δασκαλογιάννη. Εκεί πάρκαρε το δημοτικό όχημα στη μέση της πλατείας, ακριβώς μπροστά από το κατάστημα, παρέδωσε το τσιγάρο του και στη συνέχεια μπήκε στο αυτοκίνητο και έφυγε», επεσήμανε η κ. Μαραβελάκη η οποία παράλληλα αναρωτιέται αν οι νόμοι είναι μόνο για τους απλούς πολίτες.’dhmotiko-oxhma dhmotko-oxhma

Διαφήμιση
Διαφήμιση