HomeΕΛΛΑΔΑΤα ευρήματα του ιατροδικαστή για τον θάνατο του μοντέλου στην Κεφαλονιά

Τα ευρήματα του ιατροδικαστή για τον θάνατο του μοντέλου στην Κεφαλονιά

Μυστήριο καλύπτει ακόμα τα γεγονότα που οδήγησαν στον θάνατό της

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σε απαγχονισμό φαίνεται πως οφείλεται ο θάνατος της 20χρονης κοπέλας, μοντέλο από την Αυστραλία, που βρέθηκε αναίσθητη σε θαλαμηγό στην Κεφαλονιά, όπως δήλωσε στην βρετανική εφημερίδα Daily Mail ο τοπικός ιατροδικαστής.

Το οριστικό πόρισμα για την αιτία θανάτου αναμένεται τις επόμενες ώρες, μετά την νεκροψία – νεκροτομή που θα διενεργηθεί στον Πειραιά.

Τα γεγονότα που κατέληξαν στον θάνατο της Σίνεαντ Μακναμάρα παραμένουν καλυμμένα από πέπλο μυστηρίου, όμως, σύμφωνα με πληροφορίες, οι Αρχές θεωρούν επικρατέστερο το ενδεχόμενο της αυτοκτονίας.

Η Αστυνομία έχει πάρει κατάθεση από τα 24 μέλη του πληρώματος που υπηρετούσαν μαζί με την 20χρονη στο πλήρωμα του πλοίου Mayan Queen IV, ιδιοκτησίας του μεξικανού μεγιστάνα Αλμπέρτο Μπαγέρες.

Μεταξύ άλλων, οι ερευνητές εξετάζουν τις τελευταίες ημέρες και συμβάντα που μπορεί να επηρέασαν την ψυχολογία της.

Φίλος του πλοιάρχου του σκάφους είπε στην ιστοσελίδα news.com.au ότι ο καπετάνιος εντόπισε το κορμί της Μακναμάρα γύρω στις 1:45 μετά τα μεσάνυχτα την Παρασκευή.

Την ρώτησε πώς είναι κι όταν αυτή δεν απάντησε την πλησίασε και κατάλαβε ότι χρειαζόταν βοήθεια.

Το μοντέλο κατέληξε ωστόσο κατά την αεροδιακομιδή του στην Αθήνα.

Η μητέρα και η αδελφή της Μακναμάρα βρίσκονται στην Ελλάδα και θα παραλάβουν την σορό της ώστε να την μεταφέρουν στην Αυστραλία

skai.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση