Στον Ιερό Ναό Αγ. Δημητρίου στο Σκαλάνι Ηρακλείου θα τελεστεί σήμερα στις 11 το πρωί η κηδεία της 31χρονης νηπιαγωγού Κάλλιας Μηλιαρά, που άφησε την τελευταία της πνοή μετά από πτώση στο φαράγγι του Αμπά κατά την διάρκεια πεζοπορίας.

viber-image

Η δασκάλα με τα γαλαζοπράσινα μάτια… δεν υπάρχει πια

kallia

Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει ότι μέσα σε μία στιγμή το νήμα της ζωής της 31χρονης Κάλλιας κόπηκε.

Η νεαρή νηπιαγωγός, που εργαζόταν σε εκπαιδευτικό ίδρυμα στο Ηράκλειο, αγαπούσε ιδιαίτερα την πεζοπορία και συνήθιζε να κάνει εκδρομές με την παρέα της. Η Κυριακάτικη ωστόσο εξόρμηση στο φαράγγι του Αμπά, σε μια περιοχή αχαρτογράφητη και αρκετά επικίνδυνη αποδείχθηκε η μοιραία.

kallia1

Όλα ξεκίνησαν γύρω στη μία και μισή μετά το μεσημέρι, όταν η Πυροσβεστική Υπηρεσία δέχθηκε μία απεγνωσμένη κλήση συνδρομής σε βοήθεια από συνοδοιπόρο της Κάλλιας. Η κινητοποίηση των αρχών ήταν άμεση και στο σημείο έσπευσαν 7 πυροσβέστες με δύο οχήματα του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Πύργου και της 3ης ΕΜΑΚ ενώ ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ βρισκόταν σε πλήρη ετοιμότητα.

Η επιχείρηση ανάσυρσης της σορού της ήταν δύσκολη και πολύωρη ενώ κατά την διάρκειά της τραυματίστηκε ένας πυροσβέστης ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για ράμματα.

Διαφήμιση
Διαφήμιση