HomeHL-9Τα βαφτίσια, η Ντόρα και το… ταξίδι αστραπή

Τα βαφτίσια, η Ντόρα και το… ταξίδι αστραπή

Χαρές στην οικογένεια Καράτζη

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στην Κρήτη βρέθηκε για λίγες ώρες η Ντόρα Μπακογιάννη προκειμένου να παρευρεθεί στις χαρές της οικογένειας του Αντώνη και της Γιούλια Καράτζη που βάφτισε χθες την όμορφη κορούλα της.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, τα βαφτίσια έγιναν στο ξενοδοχείο Nana Beach και ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν – εκτός της Ντόρας – κι άλλα στελέχη της ΝΔ όπως ο γραμματέας της Π.Ε., Λευτέρης Αυγενάκης, ο ευρωβουλευτής Μανώλης Κεφαλογιάννης και οι βουλευτές, Γιάννης Κεφαλογιάννης και Γιάννης Πλακιωτάκης.

Η βραδιά, κατά κοινή ομολογία, ήταν εξαιρετική με την μικρή νεοφώτιστη – που πήρε το όνομα Άρτεμις – να κλέβει τις εντυπώσεις.

Ωστόσο, δεν θα μπορούσαν να λείπουν και οι συζητήσεις ανάμεσα στους παρευρισκόμενους για τις πολιτικές εξελίξεις στην χώρα.

Όπως μαθαίνουμε μεγάλο μέρος των συζητήσεων αποτέλεσαν τα εκλογικά σενάρια με την κ. Μπακογιάννη να επιμένει στην γραμμή της ΝΔ για να γίνουν όσο το δυνατόν πιο γρήγορα εκλογές αλλά και τα όσα αναμένεται να ειπωθούν στην ΔΕΘ.

Μάλιστα δεν είναι τυχαίο που η Ντόρα Μπακογιάννη σήμερα το πρωί αναχώρησε από το αεροδρόμιο του Ηρακλείου, με πτήση της Ολυμπιακής, για Θεσσαλονίκη όπου και αναμένεται να έχει συναντήσεις και συζητήσεις με αφορμή τα εγκαίνια της ΔΕΘ που θα γίνουν το Σάββατο.

Διαφήμιση
Διαφήμιση