Τον γύρο της Κρήτης με… πατίνια αναμένεται να κάνουν τα μέλη του Ομίλου Κλασσικού Αθλητισμού «Πρέβελη».

Στο πλαίσιο ανάπτυξης του αθλητικού τουρισμού και ανάδειξης του Ολυμπιακού πλέον αθλήματος των πατινιών, καθώς και της προβολής ολόκληρης της Κρήτης, η «Πρέβελη» με την στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης, της Περιφερειακής Ενότητας Ρεθύμνης, της Παγκόσμιας ομοσπονδίας πατινιών Wolrd Skate και των δήμων Χανίων, Ρεθύμνου, Ηρακλείου και Αγίου Νικολάου θα πραγματοποιήσει τον γύρο της Κρήτης με το αγωνιστικό τμήμα των πατινιών.

Ο γύρος ξεκινάει σήμερα από το Καστέλι Χανίων και θα ολοκληρωθεί την Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου στον Άγιο Νικόλαο.

Το πρόγραμμα

Το εγχείρημα θα είναι μια σκυταλοδρομία Αγάπης, που θα αποτελείται από 15 έμπειρους αθλητές του αγωνιστικού τμήματος των πατινιών του Ο.Κ.Α. «Πρέβελη» μεταφέροντας μια σκυτάλη και ένα μήνυμα: «Δώσε Ελπίδα, Δώσε Ζωή!» διασχίζοντας όλους τους νομούς της Κρήτης.

Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου

9:00 Εκκίνηση από το Δημαρχείο Καστελίου Κισσάμου, μέχρι τα όρια Νομού Χανίων -Ρεθύμνου (Πάτημα: 88 χμ.)

20:00-22:00 Event στην Πλατεία Αγοράς Χανίων, το οποίο θα πλαισιωθεί χορευτικά από τους Βιγλάτορες, ενώ θα ακολουθήσουν παρουσιάσεις του Ολυμπιακού αθλήματος των Πατινιών, καθώς επίσης και παιδικής αυτοάμυνας από τον αθλητικό σύλλογο «Κερίτης» του Δημήτρη Μαρινάκη. Παράλληλα θα γίνεται ενημέρωση και δειγματοληψία από εθελοντές του Συλλόγου «Όραμα Ελπίδας».

Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου

9:00 Εκκίνηση από το Πάτημα (όρια νομών) μέχρι το Αλοϊδιανό Χάνι 71,930 χμ.

20:00-22:00 Event στην Πλατεία Αγνώστου Στρατιώτη στο Ρέθυμνο, το οποίο θα πλαισιωθεί χορευτικά από τον Όμιλο Βρακοφόρων Κρήτης, ενώ θα ακολουθήσουν παρουσιάσεις του Ολυμπιακού αθλήματος των Πατινιών, καθώς επίσης και παιδικής αυτοάμυνας από την ακαδημία μαχητικών τεχνών Ρεθύμνου του Βαγγέλη Συνολάκη. Παράλληλα θα γίνεται ενημέρωση και δειγματοληψία από εθελοντές του Συλλόγου «Όραμα Ελπίδας».

Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου

9:00 Εκκίνηση από το Αλοϊδιανό Χάνι μέχρι τα Μάλια 69,250 χμ.

20:00-22:00 Event στην Πλατεία Ελευθερίας, το οποίο θα πλαισιωθεί χορευτικά από τον Όμιλο Βρακοφόρων Κρήτης, ενώ θα ακολουθήσει παρουσίαση του Ολυμπιακού αθλήματος των Πατινιών. Παράλληλα θα γίνεται ενημέρωση και δειγματοληψία από εθελοντές του Συλλόγου «Όραμα Ελπίδας».

Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου

9:00 Εκκίνηση από τα Μάλια μέχρι το λιμάνι του Αγίου Νικολάου 58 χμ.

20:00-22:00 Event στο Θεατράκι της Λίμνης, το οποίο θα πλαισιωθεί χορευτικά από τις Σχολές χορού Καπαράκη Δημήτρη, ενώ θα ακολουθήσει παρουσίαση του Ολυμπιακού αθλήματος των Πατινιών. Παράλληλα θα γίνεται ενημέρωση και δειγματοληψία από εθελοντές του Συλλόγου «Όραμα Ελπίδας».

Διαφήμιση
Διαφήμιση