HomeHL-SportsΑνώτερος ο Ολυμπιακός, 5-0 τον ΠΑΣ Γιάννινα

Ανώτερος ο Ολυμπιακός, 5-0 τον ΠΑΣ Γιάννινα

Ολυμπιακός – ΠΑΣ Γιάννινα 5-0

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ο Ολυμπιακός επικράτησε 5-0 του ΠΑΣ Γιάννινα στο «Γ. Καραϊσκάκης» και διπλασίασε τις νίκες στη φετινή Super League. Το σκορ άνοιξε στο 33’ ο Ελαμπντελαουί, ενώ γκολ σημείωσαν και οι Φετφατζίδης (41’ πεν.), Ποντένσε (55’), Γκερέρο (90’) και Μεριά (90’+2’).

Ο Πέδρο Μαρτίνς παρέταξε την ομάδα του με μία αλλαγή αυτή του Φετφατζίδη αντί του Χριστοδουλόπουλου. Ο Ολυμπιακός είχε τον απόλυτο έλεγχο και κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 33′ με κεφαλιά του Ελαμπντελαουί. Στο 41′ ο Φορτούνης από το σημείο του πέναλτι έκανε το 2-0 που είναι και το σκορ του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος και συγκεκριμένα στο 46′ οι Πειραιώτες άγγιξαν το τρίτο γκολ, αλλά σε κενή εστία ο Φετφατζίδης σημάδεψε το δοκάρι. Στο 55′ μετά από ωραία συνεργασία η μπάλα κατέληξε τον Ποντένσε, ο οποίος δεν δυσκολεύτηκε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα και να κάνει το 3-0. Στο 75′ ο ΠΑΣ έχασε τη μοναδική αξιόλογη φάση, αλλά το σουτ του Μυστακίδη σταμάτησε στο δοκάρι.

Στο 90′ ο Γκερέρο πέτυχε το γκολ της αγωνιστικής καθώς πήρε την μπάλα από το κέντρο και με ωραία ενέργεια την άφησε στα δίχτυα του Βελλίδη. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων ο Μεριά.

Γκολ: 33′ Ελαμπντελαουί, 41′ πεν. Φορτούνης, 55′ Ποντένσε, 90′ Γκερέρο, 90’+2′ Μεριά
46′ δοκάρι ο Φετφατζίδης


Κίτρινες κάρτες:
 Τσιμίκας – Ξύδας, Λίλα, Τζημόπουλος, Κάστρο

Ολυμπιακός: 
Γιαννιώτης, Ελαμπντελαουί, Μεριά, Βούκοβιτς (57′ Μιράντα), Τσιμίκας, Μπουχαλάκης (74′ Νάτχο), Καμαρά, Φορτούνης, Ποντένσε, Φετφατζίδης (71′ Χριστοδουλόπουλος), Γκερέρο.

ΠΑΣ Γιάννινα: Βελλίδης, Αποστολόπουλος, Τζημόπουλος, Μιχαήλ, Κακούμπα, Κάστρο, Λίλα (77′ Σιόντης), Νικολιάς (74′ Βιδάλ), Κούζικ, Ξύδας (34′ Μυστακίδης), Κρίζμαν.
Διαφήμιση
Διαφήμιση