HomeΕΛΛΑΔΑΚατέρρευσε και πέθανε την ώρα που χόρευε

Κατέρρευσε και πέθανε την ώρα που χόρευε

Συγκλονίζει ο θάνατος του πατέρα δύο παιδιών!

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Πάγωσαν συγγενείς και φίλοι του άτυχου άντρα στη Λάρισα. Η μουσική σταμάτησε και στο γλέντι εκτυλίχθηκαν σκηνές αρχαίας τραγωδίας…

Η τραγωδία στη Λάρισα προκαλεί δάκρυα και στον γειτονικό Βόλο. Άλλο ένα μεγάλο σοκ ζει η τοπική κοινωνία του Στεφανοβικειου Μαγνησίας, μια εβδομάδα μετά τον ξαφνικό χαμό του 45χρονου Σταύρου Βλάικου την ώρα που χόρευε.

Χθες (31-08-2018) με τον ίδιο τρόπο έφυγε από τη ζωή ένας άλλος κάτοικος του χωριού. Πρόκειται για έναν 53χρονο, ο οποίος την ώρα που διασκέδαζε σε πανηγύρι στο χωριό Αγναντερή στη Λάρισα, σωριάστηκε στο έδαφος.

Μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο του Βόλου, όμως ήταν ήδη αργά. Εργαζόταν στο αντλιοστάσιο της λίμνης Κάρλας και ήταν παντρεμένος ενώ είχε αποκτήσει και δύο παιδιά.
Ο θάνατος του 45χρονου πριν από λίγες μέρες

Κανείς δεν φανταζόταν την τροπή που θα έπαιρνε το γλέντι του Πολιτιστικού Συλλόγου Ριζόμυλου «Διάπλαση». Την ώρα που χόρευε στο πανηγύρι που είχε στηθεί, ο 45χρονος Σταύρος Βλάικος, μέλος της διοίκησης του Συλλόγου, έχασε τις αισθήσεις του.

Ο άτυχος 45χρονος άνδρας σωριάστηκε στο έδαφος και όσοι ήταν παρόντες στο περιστατικό «πάγωσαν». Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ έφτασε άμεσα στον χώρο της γιορτής, αλλά δυστυχώς ήταν πολύ αργά για τον άτυχο άνδρα, ο οποίος είχε καταλήξει λίγα λεπτά νωρίτερα.

Η σορός του μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Βόλου και διατάχθηκε νεκροψία – νεκροτομή για να διαπιστωθούν τα αίτια του θανάτου του.

Ο Σταύρος Βλάικος στο παρελθόν υπήρξε πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομάδας «Αστέρας Ριζομύλου».
Συλλυπητήρια ανακοίνωση του «Αστέρα Ριζομύλου»

«Το Δ.Σ. του Αστέρα Ριζομύλου νιώθει βαθύτατη θλίψη για το χαμό του πρώην Προέδρου της ομάδος μας Σταύρου Βλάϊκου.

Έφυγε ένας νέος άνθρωπος γεμάτος ενέργεια και ζωντάνια για τη ζωή, ο Σταύρος ήτανε Πρόεδρος στον Αστέρα τη διετία 2012-2014 κατακτώντας και ένα Πρωτάθλημα.

Αιωνία η μνήμη σου φίλε Σταύρο, θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του».

Πηγή: thenewspaper.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση