HomeHL-9Επαναλειτουργεί το Ιατρείο Πόνου στο νοσοκομείο του Αγίου Νικολάου

Επαναλειτουργεί το Ιατρείο Πόνου στο νοσοκομείο του Αγίου Νικολάου

Επιστρέφει στα καθήκοντά της η αναισθησιολόγος που είχε τραυματιστεί σε τροχαίο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Πλήρως αποθεραπευμένη και με διάθεση να ανταποδώσει το ενδιαφέρον που επέδειξαν ασθενείς της αλλά και απλοί πολίτες για την κατάσταση της υγείας της μετά το τροχαίο ατύχημα στο οποίο ενεπλάκη, επιστρέφει στα καθήκοντά της η αναισθησιολόγος Σοφία Παπαντωνάκη.

Η επιστροφή της γιατρού σηματοδοτεί και την επαναλειτουργία του Ιατρείου Πόνου του νοσηλευτικού ιδρύματος που από τον Οκτώβριο θα αρχίσει και πάλι κανονικά να δέχεται ασθενείς.

Η περιπέτεια της αναισθησιολόγου είχε προκαλέσει συγκίνηση αλλά και το ενδιαφέρον του κόσμου, καθώς είχε τραυματιστεί σοβαρά σε τροχαίο ατύχημα με το ασθενοφόρο όπου επέβαινε η γιατρός συνοδεύοντας δύο νεογέννητα μωράκια.

Η Σοφία Παπαντωνάκη σύμφωνα με το anatolh.com γνωστοποίησε την επιστροφή της στα καθήκοντά της ενημερώνοντας τους ασθενείς του Ιατρείου Πόνου πως θα πρέπει εντός του μηνός Σεπτεμβρίου να κλείσουν τα ραντεβού τους. Η ίδια εμφανίστηκε συγκινημένη και ανυπόμονη να επιστρέψει στους περίπου 150 ασθενείς του Ιατρείου που όλο αυτό το διάστημα ταλαιπωρούνταν.

Διαφήμιση
Διαφήμιση