HomeHL-GreeceΤην εκβίαζε για να συμμετέχει σε ερωτικά όργια

Την εκβίαζε για να συμμετέχει σε ερωτικά όργια

Η καταγγελία μιας 31χρονης για έναν άνδρα που γνώρισε μέσω Facebook

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου, προκαταρκτική εξέταση που προκάλεσε μήνυση η οποία υπέβαλε μια 31χρονη υπήκοος Αλβανίας, εις βάρος τριών ημεδαπών για εκβίαση ως και για βιασμό.

Η γυναίκα που διαμένει στη Ρόδο τα τελευταία δύο χρόνια, είχε γνωρίσει μέσω Facebook τον παντρεμένο και πατέρα δύο παιδιών άνδρα, με τον οποίο συνήψε σχέση. Μαζί του βρίσκονταν ερωτικά στο σπίτι του και όπως υποστηρίζει το καλοκαίρι του 2016 της πρότεινε να της γνωρίσει δύο φίλους του.

Ο σύντροφός της και οι δύο φίλοι του, την επισκέφθηκαν στην οικία της, κατανάλωσαν αλκοόλ και όταν έπεσαν οι αναστολές της, συνευρέθηκε ερωτικά και με τους τρεις. Εκείνος μάλιστα την ενημέρωσε ότι είχε βιντεοσκοπήσει το όργιο με το κινητό του τηλέφωνο και της είχε υποσχεθεί ότι θα το έσβηνε.

Σύμφωνα με όσα υποστηρίζει η 31χρονη, ο εν λόγω άνδρας της ζήτησε να επαναλάβουν το όργιο, εκείνη αρνήθηκε και τότε την εκβίασε, λέγοντάς της ότι αν δεν δεχόταν να συνευρεθεί με τον ίδιο και τους φίλους του θα αναρτούσε το βίντεο στο διαδίκτυο. Η ίδια, διατείνεται ότι τρομοκρατήθηκε και υπέκυψε και πως η επόμενη ομαδική τους συνεύρεση έγινε εντός μιας επιχείρησης.

Το όργια γίνονταν 4-5 φορές τον μήνα, για διάστημα ενός έτους. Όπως ισχυρίζεται η γυναίκα, ο σύντροφός της τα βιντεοσκοπούσε αρχικά με το κινητό του τηλέφωνο και στην πορεία με επαγγελματική κάμερα.

Η 31χρονη κατήγγειλε ότι ήταν τρομοκρατημένη και ότι οι τρεις την εξανάγκασαν να υπογράψει ένα χαρτί, στο οποίο βεβαίωνε ότι η ομαδική ερωτική τους συνεύρεση, όπως και η βιντεοσκόπηση αυτής, γινόταν με τη συγκατάθεσή της και έναντι αμοιβής 20.000 ευρώ. Η 31χρονη υποστηρίζει ότι δεν έχει πάρει τα χρήματα και ότι υπέκυπτε στις εντολές του συντρόφου της.

Η σεξουαλική εκμετάλλευσή της φέρεται -σύμφωνα με όσα υποστηρίζει- να έληξε τον Φεβρουάριο του 2017, όταν υπέστη σοβαρό γυναικολογικό πρόβλημα και αναγκάστηκε να εγκαταλείψει το νησί.

Επέστρεψε το καλοκαίρι του ίδιου έτους για να εργαστεί σε τοπική επιχείρηση, είχε αλλάξει διεύθυνση κατοικίας και τηλέφωνο και όπως διατείνεται, τον Σεπτέμβριο του ίδιου έτους ο ημεδαπός πρώην σύντροφός της, την προσέγγισε εκ νέου και την εξανάγκασε με απειλές να μπει στο αυτοκίνητό του. Όπως υποστηρίζει, την οδήγησε σε μια ερημική τοποθεσία και εκεί την εξανάγκασε να συνευρεθούν σεξουαλικά, ενώ το ίδιο επανελήφθη κι άλλες φορές.

Στην πορεία της προκαταρκτικής έρευνας η αλλοδαπή διαπίστωσε και κατέθεσε συμπληρωματικά στους αστυνομικούς ότι δύο τουλάχιστον βίντεο από αυτά που είχαν μαγνητοσκοπηθεί, είχαν ανέβει σε κανάλι γνωστής ιστοσελίδας πρνογραφικού περιεχομένου.

Οι τρείς ημεδαποί έχουν κληθεί για εξηγήσεις και ήδη ένας από αυτούς έχει καταθέσει πως δεν είχε καμία ανάμειξη σε σεξουαλική εκμετάλλευση της αλλοδαπής και ότι δεν γνωρίζει από κοντά τη φερόμενη ως θύμα.

Ισχυρίστηκε ότι ένας φίλος του τού είχε δείξει στον χώρο της εργασίας του φωτογραφίες μιας γυμνής γυναίκας, το πρόσωπο της οποίας δεν φαινόταν, για την οποία του είχε πει ότι είχε γνωρίσει μέσω του Facebook. Μάλιστα, ο φίλος του αυτός, τον είχε συναντήσει κάποια στιγμή το καλοκαίρι του 2017 και τον κατηγόρησε ότι μαζί με ακόμη δύο άνδρες είχαν σχέση με την κοπέλα που του είχε επιδείξει στις φωτογραφίες, κάτι που αρνήθηκε κατηγορηματικά.

Επίσης, μάλιστα να κληθεί η αλλοδαπή ενώπιόν του για να διαπιστωθεί ότι δεν τον γνωρίζει.

newsbeast.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση