HomeΚΟΣΜΟΣΠροτίμησαν να τραβήξουν βίντεο με το κινητό τους παρά να βοηθήσουν …

Προτίμησαν να τραβήξουν βίντεο με το κινητό τους παρά να βοηθήσουν …

Η αστυνομία χαρακτήρισε «απολύτως αηδιαστική» αυτή τη συμπεριφορά

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ένας αστυνομικός κυνηγούσε με τη μοτοσυκλέτα του έναν άνδρα που οδηγούσε μια κλεμμένη μοτοσυκλέτα off-road σε κεντρικό δρόμο του Κόβεντρι την Τετάρτη 29 Αυγούστου.

Η καταδίωξη δεν είχε αίσιο τέλος για τον αστυνομικό που έπεσε από τη μοτοσυκλέτα του και τραυματίστηκε με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Αλγεινή εντύπωση ωστόσο προκάλεσε το γεγονός ότι όσοι βρίσκονταν στο σημείο και είδαν το ατύχημα του αστυνομικού το πρώτο πράγμα που έκαναν ήταν να βγάλουν το κινητό τους και να καταγράψουν τον περμένο στο έδαφος τραυματία αστυνομικό, αντί να σπεύσουν να τον βοηθήσουν.

Το γεγονός αυτό σχολιάστηκε από την αστυνομία των Δυτικών Μίντλαντς με σχετική ανάρτηση στο twitter.

«Με μεγάλη απογοήτευση αναφέρουμε ότι ένα από τα μέλη της ομάδας μας έπεσε από το ποδήλατό του καταδιώκοντας μια κλεμμένη μοτοσυκλέτα και το πρώτο πράγμα που σκέφτηκαν να κάνουν οι παριστάμενοι ήταν να καταγράψουν το περιστατικό με τα κινητά τους τηλέφωνα αντί να βοηθήσουν τον αναβάτη», ανέφερε το μήνυμα με την πλειονότητα των χρηστών να δηλώνουν τη στήριξή τους και να προσπαθούν να δώσουν πληροφορίες σχετικά με το περιστατικό.

Με νέο μήνυμα η αστυνομία χαρακτήρισε «απολύτως αηδιαστική» αυτή τη συμπεριφορά, για να προσθέσει πως:

«Για όσους βιντεοσκοπούσαν τον τραυματία συνάδελφό μας, η διαφορά ανάμεσα σε εμάς και εσάς είναι πως αν ποτέ χρειαστείτε τη βοήθειά μας στο μέλλον, εμείς θα είμαστε εκεί».

Όσο για τον τραυματία αστυνομικό, του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες στο νοσοκομείο και είναι καλά στην υγεία του, όπως ενημέρωσαν οι συνάδελφοί του.

Newsbeast.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση