HomeHL-LifestyleΤα νέα για την υγεία της Άντζελας Δημητρίου μετά το χειρουργείο

Τα νέα για την υγεία της Άντζελας Δημητρίου μετά το χειρουργείο

Δείτε την ανάρτηση της κόρης της, Όλγας

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ένα πρόβλημα με τις φωνητικές της χορδές οδήγησε την Άντζελα Δημητρίου, στο χειρουργείο. Η γνωστή τραγουδίστρια  – μετά τη συναυλία για τα 40 χρόνια καριέρας της στο κατάμεστο Βεάκειο, η οποία ξεκίνησε με μεγάλο ενθουσιασμό, αλλά σταμάτησε λόγω της έντονης βροχόπτωσης – υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στις φωνητικές της χορδές.

Αν και η Άντζελα Δημητρίου δεν ήθελε να βγει προς τα έξω το πρόβλημα υγείας της, όπως έγραψε αρχικά στη σελίδα της στο Facebook, η κόρης της Όλγα Κιουρτσάκη. «Εμείς δεν θέλαμε να βγει αυτό προς τα έξω .. αλλά αφού βγήκε, έχω να πω πως δεν είναι ούτε η πρώτη ούτε η τελευταία που έχει κάνει τέτοιο χειρουργείο.. θα είμαστε όλοι δίπλα της και θα το ξεπεράσουμε και αυτό!!!» έγραψε χαρακτηριστικά η κόρη της.

Και πράγματι, λίγες ώρες αργότερα, η κόρη της με νέα ανάρτηση, ανέφερε ότι όλα πήγαν καλά για τη μητέρα της. «Όλα πήγαν μια χαρά ευχαριστούμε πολύ τον γιατρό μας!!! Η επέμβαση τελείωσε, δόξα το Θεό!!! Σας ευχαριστούμε πολύ για το ενδιαφέρον σας!» έγραψε στο νέο μήνυμά της. Άλλωστε, από τη στιγμή που έγινε γνωστό ότι η αγαπημένη τραγουδίστρια μπήκε στο χειρουργείο, ο κόσμος ανησύχησε και τα μηνύματα, στα social media της ήταν πάρα πολλά.

Όσο για τη συναυλία για τα 40 χρόνια της καριέρα της (τα έσοδα της θα δοθούν στους πυρόπληκτους της Ανατολικής Αττικής), που δεν ολοκληρώθηκε, λόγω της κακοκαιρίας, θα γίνει σε νέα ημερομηνία και χώρο, τον χειμώνα.

angela-dhmhtriou2

Newsbeast.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση