HomeΚΡΗΤΗΛ. Αυγενάκης: «Συνεχής παρουσία και στοχευμένες δράσεις στον νομό Ηρακλείου»

Λ. Αυγενάκης: «Συνεχής παρουσία και στοχευμένες δράσεις στον νομό Ηρακλείου»

2η συνάντηση με νέους στο Ηράκλειο – Επισκέψεις στην ενδοχώρα του νομού

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο Γραμματέας ΠΕ ΝΔ – Βουλευτής Ηρακλείου συνεχίζει εντατικά το πρόγραμμα συναντήσεων και επισκέψεών του, τόσο στην πόλη του Ηρακλείου, όσο και την περιφέρεια του νομού με στοχευμένες πρωτοβουλίες και δράσεις.

Πιο αναλυτικά , σε συνέχεια της επιτυχημένης συνάντησης του περασμένου Σαββάτου 25 Αυγούστου, που πραγματοποίησε στο Ηράκλειο με νέους από ολόκληρο τον νομό, ο κ. Αυγενάκης προγραμματίζει και 2η συνάντηση με νέους, το Σάββατο 1η Σεπτεμβρίου, επίσης στο Ηράκλειο.

Ενώ, το απόγευμα της ίδιας ημέρας και το πρωί της Κυριακής 2 Σεπτεμβρίου ο Γραμματέας της ΝΔ στο πλαίσιο προγραμματισμένων επισκέψεων θα βρεθεί σε χωριά της ενδοχώρας του νομού, όπου θα συνομιλήσει με τους κατοίκους για τα καθημερινά προβλήματα που τους απασχολούν, αλλά και τις προτάσεις της ΝΔ για μια σειρά θεμάτων.

Η 2η συνάντηση με διαφορετική ομάδα νέων, μέσα σε μία μόλις εβδομάδα, θα γίνει στο καφέ Ηριδανός (Ανδρογέω 8, στο κέντρο του Ηρακλείου), το μεσημέρι του Σαββάτου 1 Σεπτεμβρίου στη 1:00μ.μ.

Στη συνάντηση θα συμμετέχουν νεοεισερχόμενοι στην αγορά εργασίας, νέοι επαγγελματίες και επιχειρηματίες, ενώ βασικές θεματικές της συζήτησης θα αποτελέσουν ζητήματα, όπως φορολογικά κίνητρα σε νέους και παροχή στήριξης σε νέους που επιχειρούν, ευκαιρίες απασχόλησης και η καταπολέμηση του brain drain.

Στη συνέχεια το απόγευμα του Σαββάτου, ο κ. Λ. Αυγενάκης με το σύνθημα: «Ύπαιθρος: ο πυρήνας της κοινωνίας και της οικονομίας», θα επισκεφθεί τα χωριά Σκινιάς και Κασσάνους, και το πρωί της Κυριακής, τα χωριά Μουρνιά και Πύργος.

Στο πλαίσιο αυτών των επισκέψεων ο Γραμματέας της ΝΔ θα συνομιλήσει με τους ανθρώπους της υπαίθρου για θέματα, όπως η ερημοποίηση και η γήρανση του πληθυσμού της υπαίθρου, το φορολογικό, το συνταξιοδοτικό, προβλήματα του πρωτογενούς τομέα, τη λειψυδρία, αλλά και τις προτάσεις της ΝΔ για τα ζητήματα αυτά.

Διαφήμιση
Διαφήμιση