HomeΕΛΛΑΔΑΝΔ ενόψει ΔΕΘ: «Συνδιαμορφώνουμε με τους πολίτες την επόμενη ημέρα»

ΝΔ ενόψει ΔΕΘ: «Συνδιαμορφώνουμε με τους πολίτες την επόμενη ημέρα»

Από 3 – 14 Σεπτεμβρίου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Εντείνει και επεκτείνει την φθινοπωρινή της εξόρμηση η ΝΔ ενόψει της 83ης ΔΕΘ.

Από τη Μακεδονία και τη Θράκη, αναπτύσσεται καθώς με εντολή του προέδρου του κόμματος Κυριάκου Μητσοτάκη, διοργανώνονται εκδηλώσεις και δράσεις σε όλη την Βόρεια Ελλάδα.

Για 3η συνεχόμενη χρονιά, η ΝΔ ξεφεύγει από τα στενά εθιμοτυπικά όρια της επίσκεψης στη Θεσσαλονίκη και συγκροτεί ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα δράσεων και εκδηλώσεων επισκέψεων με ευρύτερη θεματολογία, από τις 3 έως και τις 14 Σεπτεμβρίου.

Σε εγκύκλιό του ο γραμματέας της ΝΔ Λευτέρης Αυγενάκης τονίζει ότι «σύσσωμη η Παράταξη, Βουλευτές, Τομεάρχες, Γραμματείς, μέλη της Πολιτικής Επιτροπής, μέλη της ΟΝΝΕΔ, η Διοικούσα Επιτροπή Θεσσαλονίκης και τοπικά στελέχη, διοργανώνουμε σειρά επισκέψεων, συναντήσεων και εκδηλώσεων σε όλους τους νομούς της Β. Ελλάδας. Κορύφωση όλων αυτών των εκδηλώσεων η κεντρική ομιλία του Προέδρου μας Κυριάκου Μητσοτάκη στη ΔΕΘ, το Σάββατο, 15 Σεπτεμβρίου 2018.

«Με εξωστρέφεια, μέσα στην κοινωνία, αφουγκραζόμαστε τους πολίτες, συνομιλούμε μαζί τους και διαμορφώνουμε μαζί την επόμενη ημέρα» σημειώνει ο κ. Αυγενάκης και ανακοινώνει ότι η ΝΔ διοργανώνει:

• Πάνω από 250 στοχευμένες επισκέψεις κλιμακίων και συναντήσεις σε όλους τους νομούς της Β. Ελλάδας,

• 17 κεντρικές εκδηλώσεις σε όλους τους νομούς και 13 μεγάλες εκδηλώσεις των Γραμματειών στο ν. Θεσσαλονίκης με πάνω από 100 ομιλητές σε θέματα που αφορούν τον πρωτογενή τομέα, την επιστήμη & επιχειρηματικότητα, την ψήφο στους αποδήμους, τους εργαζόμενους στον Δημόσιο & Ιδιωτικό Τομέα, τις προκλήσεις της επόμενης κυβέρνησης σε οικονομία & ασφάλεια, τις πολιτικές για την προστασία της οικογένειας, την καινοτομία & ανταγωνιστικότητα, το ρόλο της αυτοδιοίκησης στη σύνδεση τουρισμού & πολιτισμού, τους ΡΟΜΑ, τα νέα δεδομένα στα Βαλκάνια, καθώς και τη Συμφωνία των Πρεσπών.

Το μήνυμα που στέλνει η ΝΔ στο δρόμο για τη 83η ΔΕΘ είναι «δυναμικά και με εξωστρέφεια, συνδιαμορφώνουμε με τους πολίτες την επόμενη μέρα».

Όπως τονίζει ο γραμματέας της ΝΔ:

«Η ΝΔ σύσσωμη στη Β. Ελλάδα βρίσκεται κοντά στην κοινωνία που μοχθεί, που παράγει, που εργάζεται και που αισιοδοξεί!

Στέλνουμε μήνυμα εθνικής αισιοδοξίας, αυτοπεποίθησης και πίστης στις δυνατότητες των Ελλήνων.

Δίνουμε έμφαση στο μέλλον, ενώ η Κυβέρνηση ασχολείται με το χθες. Βρισκόμαστε μέσα στην κοινωνία, μαζί με τους πολίτες, ενώ η Κυβέρνηση κρύβεται.

Επενδύουμε στο αύριο της χώρας, ενώ η Κυβέρνηση φυγομαχεί.

Επενδύουμε στην Ελλάδα των έργων, της ενότητας και της προόδου, ενώ η Κυβέρνηση επενδύει στην πόλωση και το διχασμό.

Δίνουμε προτεραιότητα στα πραγματικά προβλήματα και τις ανάγκες της κοινωνίας και σχεδιάζουμε μαζί της την επόμενη ημέρα. Ζητάμε από τους πολίτες να συμπορευθούμε σε μια προσπάθεια αναγέννησης της πατρίδας μας με Πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Η Ελλάδα χρειάζεται μια συνολική επανεκκίνηση. Αξίζουμε καλύτερα!».

Iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση