HomeHL-GreeceΤαυτοποιήθηκε ηγετικό στέλεχος του Ρουβίκωνα για την εισβολή στο ΥΠΕΞ

Ταυτοποιήθηκε ηγετικό στέλεχος του Ρουβίκωνα για την εισβολή στο ΥΠΕΞ

Αστυνομικοί εντόπισαν στον χώρο το δίκυκλό του

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Το ηγετικό στέλεχος του Ρουβίκωνα, Γιώργος Καλαϊτζίδης, ταυτοποιήθηκε για την εισβολή στο υπουργείο Εξωτερικών τα ξημερώματα της Τρίτης 28 Αυγούστου.

Σύμφωνα με πληροφορίες η αστυνομία βρήκε το μηχανάκι του κοντά στο κτίριο του υπουργείου Εξωτερικών και κινήθηκε με την διαδικασία του αυτοφώρου, προκειμένου να τον εντοπίσει και να τον οδηγήσει στην ασφάλεια.

Όπως αναφέρει σε ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, o Γιώργος Καλαϊτζίδης, «Τις τελευταίες περίπου 40 ώρες η μισή κρατική ασφάλεια μαζί με άντρες της ομάδας δίας έχουν περικυκλώσει το σπίτι μου με προφανή σκοπό να με συλλάβουν μόλις βγω από αυτό. Υποθέτω πως με «αναγνώρισαν» για την (τελευταία) παρέμβαση στο υπουργείο εξωτερικών. Δεν μου κάνει εντύπωση βέβαια γενικώς με «αναγνωρίζουν» κάθε τρεις και λίγο. Επέλεξα να μην φύγω από το σπίτι μέχρι στιγμής. Θα δούμε τι θα γίνει τις επόμενες ώρες…».

Η αστυνομία δεν τον εντόπισε κατά την διάρκεια ισχύς του αυτοφώρου και πλέον, σύμφωνα με πληροφορίες έχουν ειδοποιηθεί οι δικαστικές αρχές για να εκδοθεί σχετικό ένταλμα.

«Σήμερα λίγο μετά τις 3 τα ξημερώματα, σύντροφοι απο τον Ρουβίκωνα μπήκαν στον προαύλιο χώρο του Υπουργείου Εξωτερικών και άφησαν μια τσάντα,η οποία είχε μια σημαία της Παλαιστίνης και 60 φωτογραφίες με νεκρούς του Παλαιστινιακού Αγώνα.Μια συμβολική κίνηση…Δεν μπορώ παρόλα αυτά όμως να μην επισημάνω,πως αν στην τσάντα υπήρχε βόμβα θα είχε τιναχτεί το κτίριο στον αέρα.Τον νου σας συνεργάτες δολοφόνων…Τον νού σας..», είχε γράψει o Γιώργος Καλαϊτζίδης στο Facebook λίγες ώρες μετά την επίθεση.

protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση