HomeHL-9Αεροσκάφος για Ηράκλειο έκανε αναγκαστική προσγείωση στη Λάρνακα

Αεροσκάφος για Ηράκλειο έκανε αναγκαστική προσγείωση στη Λάρνακα

Λόγω μηχανικής Βλάβης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το αεροσκάφος, το οποίο εκτελούσε πτήση από το Τελ-Αβίβ με προορισμό το Ηράκλειο, ενώ βρισκόταν στον εναέριο χώρο της Κύπρου, παρουσίασε βλάβη με αποτέλεσμα να προσγειωθεί αναγκαστικά στη Λάρνακα.

Οι αρχές της Δημοκρατίας ενημερώθηκαν για το περιστατικό γύρω στις 18.00 και το αεροσκάφος προσγειώθηκε στη Λάρνακα λίγα λεπτά πριν τις 19.00, όπως αναφέρουν η cyprustimes.

Σημειώνεται ότι κανένας από τους 105 επιβάτες δεν κινδύνευσε κατά το περιστατικό, και όλοι αποβιβάστηκαν με ασφάλεια από το αεροσκάφος.

Επιβεβαιώνει η Hermes

Ερωτηθείς για το περιστατικό ο εκπρόσωπος Τύπου των αεροδρομίων της Κύπρου Αδάμος Ασπρής επιβεβαίωσε στο Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων ότι «πράγματι το αεροδρόμιο Λάρνακας τέθηκε νωρίς το απόγευμα σε κατάσταση επιφυλακής προκειμένου να διαχειριστεί έκτακτο περιστατικό, το οποίο έχει ήδη λήξει».

Ωστόσο ο κ. Ασπρής απέφυγε να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες για το περιστατικό.

Παρά τις επανειλημμένες προσπάθειες του Κυπριακού Πρακτορείου Ειδήσεων να επικοινωνήσει με τους εκπροσώπους της αεροπορικής εταιρείας στο αεροδρόμιο Λάρνακας, αυτό δεν κατέστη δυνατό, αφού κανένας δεν απαντούσε στο τηλέφωνο.

Διαφήμιση
Διαφήμιση