HomeCity Guide3η Γιορτή Κρεμμυδιού

3η Γιορτή Κρεμμυδιού

Το Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Τα κρεμμύδια, προσφορά των ντόπιων παραγωγών του χωριού έχουν συγκεντρωθεί, και μένει να τα μαγειρέψουμε και να τα δοκιμάσουμε το Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου 2018 στην « 3η Γιορτή Κρεμμυδιού »!!!!

Όλα είναι έτοιμα για την εκδήλωση που γίνεται για 3η συνεχή χρονιά στους Κασσάνους του Δήμου «ΜΙΝΩΑ» Πεδιάδας στις 9:30 το βράδυ από τον Πολιτιστικό Σύλλογο « Ο ΑΦΕΝΤΗΣ ΧΡΙΣΤΟΣ », με την συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Κρήτης και την αιγίδα του Δήμου «ΜΙΝΩΑ» Πεδιάδας στον προαύλιο χώρο του Πολιτιστικού Συλλόγου.

Στους Κασσάνους που παράγονται τα γνωστά εξαιρετικής γεύσης και ποιότητας κρεμμύδια, ο Πολιτιστικός Σύλλογος προσπαθεί να αναδείξει αυτό το εξαιρετικής ποιότητας αγροτικό προϊόν του χωριού, το κρεμμύδι. Θα δοθεί η ευκαιρία σε όσους παρευρεθούν , να το γνωρίσουν, να το δοκιμάσουν. Να μιλήσουν με τους παραγωγούς του χωριού, να προμηθευτούν κρεμμύδια και να μάθουν για την βιολογική καλλιέργεια με την οποία παράγεται.

Οι επισκέπτες θα έχουν για άλλη μια χρονιά την δυνατότητα να δοκιμάσουν τα Κασσανιώτικα κρεμμύδια, μαγειρεμένα με πολλούς διαφορετικούς τρόπους από εκλεκτούς μαγείρους της Λέσχης Αρχιμαγείρων Κρήτης, που θα πλαισιώσουν την εκδήλωση και που θα ετοιμάζουν εδέσματα κατά την διάρκεια της βραδιάς.

Οι νοικοκυρές του χωριού θα δώσουν για άλλη μια χρονιά το στίγμα τους, με τα κεράσματα για το καλοσώρισμα των επισκεπτών.

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος κατά την διάρκεια της εκδήλωσης θα προσφέρει στους παρευρισκόμενους αναμνηστικές συσκευασίες με κρεμμύδια.

Το μενού θα είναι πλούσιο, και η βραδιά θα ολοκληρωθεί με μεγάλο Κρητικό γλέντι όπου θα μας διασκεδάσουν οι μουσικοί Γιώργης Μανωλάκης, Γιώργης Γιανναδάκης, Γιώργης Σταυρακάκης και Γιάννης Παπατζανής.
Κρατήσεις τηλ.: 6973392002 – 6942053402

2

Διαφήμιση
Διαφήμιση