HomeΚΡΗΤΗΣυγχαρητήρια του δημάρχου στους επιτυχόντες των ΑΕΙ – ΤΕΙ

Συγχαρητήρια του δημάρχου στους επιτυχόντες των ΑΕΙ – ΤΕΙ

«Ολοκληρώσατε έναν από τους πιο απαιτητικούς κύκλους της ζωής» λέει ο Γ. Μαρινάκης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Συγχαρητήριο μήνυμα απευθύνει με γραπτή του δήλωση στους επιτυχόντες των πανελλαδικών εξετάσεων ο δήμαρχος Ρεθύμνης Γιώργης Μαρινάκης. Πιο συγκεκριμένα στο μήνυμά του αναφέρει:

«Αγαπητά μου παιδιά

Ολοκληρώσατε ένα κύκλο της ζωής σας, από τους πιο απαιτητικούς κι ελπίζω η χθεσινή ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των φετινών εισαγωγικών εξετάσεων να αντάμειψε, με τον πιο επιθυμητό, εκ μέρους σας τρόπο, τον κόπο σας, την αγωνία σας, την προσπάθεια τη δική σας, των γονιών σας και των δασκάλων σας.

Σήμερα, ανοίγετε τα φτερά σας, σ’ ένα ταξίδι στον κόσμο των ενηλίκων, μακριά από την άμεση και καθημερινή φροντίδα των δικών σας. Εύχομαι, η διαδρομή σας για την κατάκτηση της γνώσης αλλά και της πολύτιμης εμπειρίας της ανεξαρτητοποίησης και της συνακόλουθης ανάληψης της ευθύνης της ύπαρξής σας, ως αυτόνομες, ολοκληρωμένες και αυτοτελείς προσωπικότητες, να είναι όπως την ονειρευτήκατε.

Μαζί με τα θερμά μου συγχαρητήρια θα ήθελα να ξέρετε πως εναποθέτουμε, ως πολίτες του Ρεθύμνου αλλά και ως Έλληνες, τις ελπίδες μας πάνω στις δικές σας.  Εύχομαι να είστε υγιείς και δυνατοί για να παραμείνετε προσηλωμένοι και αφοσιωμένοι στους στόχους σας και να  συνεχίσετε  τις σπουδές σας με την ίδια θέληση, επιμονή και δύναμη ώστε να γίνετε λαμπροί επιστήμονες και χρήσιμοι άνθρωποι για τον τόπο και τη χώρα μας . 

Όσοι από σας δεν πετύχατε την εισαγωγή σας σε κάποιο ΑΕΙ ή ΤΕΙ  ή σε σχολή της επιλογής σας, θα ήθελα να σας προτείνω να μην επιτρέψετε σε μια πρόσκαιρη αποτυχία να σφραγίσει  την ζωή σας και να επηρεάσει τη διάθεσή σας για συνέχιση της προσπάθειας.

Υπάρχουν πολλές επιλογές, τις οποίες εύχομαι να κάνετε με σύνεση, αισιοδοξία και τόλμη, έτσι ώστε να γίνετε χρήσιμοι, άξιοι  και δημιουργικοί άνθρωποι».

Διαφήμιση
Διαφήμιση