HomeΚΡΗΤΗΜήνυμα του αντιπεριφερειάρχη με αφορμή την ανακοίνωση των βάσεων

Μήνυμα του αντιπεριφερειάρχη με αφορμή την ανακοίνωση των βάσεων

Τι αναφέρει ο Γιάννης Παρασύρης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο Αντιπεριφερειάρχης Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Απασχόλησης Γιάννης Παρασύρης, έκανε την παρακάτω δήλωση για την ανακοίνωση των βάσεων:

«Με την ανακοίνωση των βάσεων για την εισαγωγή στην Τριτοβάθμια εκπαίδευση επιθυμώ να απευθύνω από τη θέση του Αντιπεριφερείαρχη Παιδείας, Διά Βίου Μάθησης και Απασχόλησης, τις εγκάρδιες ευχές μου σε όλους τους νέους και τις νέες που είδαν τις προσπάθειες τους να στέφονται με επιτυχία.

Σήμερα ολοκληρώνεται μια προσπάθεια χρόνων, εντατικής μελέτης και πολλών θυσιών.  Αρχίζει ένας νέος κύκλος ζωής, γεμάτος νέες εμπειρίες και προκλήσεις. Είμαι βέβαιος ότι θα ανταπεξέλθετε στις απαιτήσεις που απορρέουν από τις ακαδημαϊκές σας υποχρεώσεις και ότι θα αξιοποιήσετε στο μέγιστο βαθμό τις ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν.

Θέλω ιδιαίτερα να συγχαρώ  τις οικογένειες και τους καθηγητές σας που ήταν δίπλα σας όλα αυτά τα χρόνια, με την επιτυχία σας να αποτελεί για όλους ηθική δικαίωση και ανταμοιβή.

Καλωσορίζω, επίσης, τους νέους και τις νέες που εντάσσονται στην ακαδημαϊκή κοινότητα του νησιού μας. Είμαι βέβαιος πως το υψηλό επίπεδο των εκπαιδευτικών  ιδρυμάτων της Περιφέρειας μας, θα δικαιώσει αμέσως τις προσδοκίες τους για σπουδές διεθνούς κύρους.

 Τα παιδιά που δεν είχαν φέτος τα επιθυμητά αποτελέσματα, ας μη λησμονούν ότι από αυτή τη διαδικασία βγήκαν πιο δυνατά και ότι εξακολουθούν να έχουν κάθε δυνατότητα να διαμορφώσουν το μέλλον τους , παραμένοντας πιστά στις προσδοκίες και στα όνειρά τους.

Με τις ελπίδες για ένα καλύτερο αύριο να εκκινούν πάντα από τη νέα γενιά, εύχομαι καλή σταδιοδρομία και καλή δύναμη σε όλους και σε όλες».

Διαφήμιση
Διαφήμιση