HomeΚΡΗΤΗ«Αγαπημένα μας παιδιά, επιτυχόντες και μη …»

«Αγαπημένα μας παιδιά, επιτυχόντες και μη …»

Το μήνυμα του Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Χανίων Στ. Ζερβάκη

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μήνυμα που απευθύνεται στους επιτυχόντες των πανελλαδικών εξετάσεων αλλά και σε εκείνους που δεν είχαν την τύχη να εισαχθούν σε κάποια σχολή της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης απευθύνει ο Διευθυντής της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Χανίων.

Στο γραπτό του μήνυμα ο κ. Στέλιος Ζερβάκης επισημαίνει τα εξής:

«Αγαπημένα μας, όμορφα παιδιά μας! Σήμερα θα πρέπει να αισθάνεστε πιο όμορφα από ποτέ! Ο δικός σας αγώνας, ο οπλισμένος με προσδοκίες, όνειρα, θέληση και αισιοδοξία μέσα από μια επίπονη προσπάθεια ετών ευοδώθηκε!

Στη αυριανή, μελλοντική σας πορεία, εφοδιαστείτε με γνώση και εμπειρία για να χτίσετε όχι μόνο το δικό σας μέλλον αλλά και το μέλλον της χώρας. Ξεκινήστε λοιπόν ανεβαίνοντας αυτό το πρώτο σκαλοπάτι και με τα ίδια όπλα να συνεχίζετε να ανεβαίνετε και τα υπόλοιπα. Μέχρι να τα κατακτήσετε όλα. Γιατί η γνώση όπως και τα όνειρα δεν έχουν ουρανό. Αυτό ισχύει και για τα παιδιά μας που δεν είχαν την τύχη της εισαγωγής. Η προσπάθεια για την κατάκτηση των ονείρων δεν σταματάει ποτέ! Η ζωή ανήκει σε όλους σας! Κατακτήστε τη και κάντε τον κόσμο μας καλύτερο. Κι μην ξεχνάτε ποτέ πως το κλειδί της επιτυχίας είναι να επικεντρώνουμε τη συνείδηση μας σε αυτά που θέλουμε και όχι σε αυτά που φοβόμαστε.

Μοιραστείτε τη χαρά σας με τις οικογένειες σας, αλλά και τους εκπαιδευτικούς σας που στάθηκαν δίπλα σας και συμπαραστάθηκαν στις αγωνίες και στις ανησυχίες σας.

Καλή συνέχεια σε όλους!»

Διαφήμιση
Διαφήμιση