HomeΚΡΗΤΗΒ.Κεγκέρογλου: «Συγχαρητήρια στις μαθήτριες, στους μαθητές, στους γονείς και στους εκπαιδευτικούς».

Β.Κεγκέρογλου: «Συγχαρητήρια στις μαθήτριες, στους μαθητές, στους γονείς και στους εκπαιδευτικούς».

Με αφορμή την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με αφορμή την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων εισαγωγής στην τριτοβάθμια εκπαίδευση ο γραμματέας της Κ.Ο. Δημοκρατικής Συμπαράταξης και Βουλευτής Ηρακλείου, κ. Βασίλης Κεγκέρογλου δήλωσε τα εξής:
«Η σημερινή ανακοίνωση των αποτελεσμάτων για την εισαγωγή στην τριτοβάθμια εκπαίδευση συνιστά για χιλιάδες μαθητές, μαθήτριες, γονείς και εκπαιδευτικούς το επισφράγισμα των κόπων και θυσιών τους και παράλληλα σηματοδοτεί την έναρξη μιας νέας σελίδας που γυρνάει στη ζωή των επιτυχόντων μαθητών και μαθητριών, αυτή της φοιτητικής ζωής και το άνοιγμα στο μέλλον επαγγελματικών οριζόντων για όλους.
Θέλω να εκφράσω σε όλους τους μαθητές, τις μαθήτριες και στις οικογένειες τους τα θερμά μου συγχαρητήρια και να θυμίσω ότι οι νέοι και οι νέες φοιτητές και φοιτήτριες αποτελούν την ελπίδα για τον τόπο μας και δίνουν σιγουριά για ένα καλύτερο αύριο που όλοι μαζί μπορούμε να χτίσουμε.
Παράλληλα σε όσους και όσες δεν πέτυχαν απόλυτα το στόχο τους, θέλω να τονίσω πως δεν πρέπει να απογοητεύονται, αλλά να συνεχίσουν, γνωρίζοντας πως στο μέλλον θα έχουν πολλές ακόμη ευκαιρίες.
Εύχομαι καλή αρχή και καλή πρόοδο σε όλους».

Διαφήμιση
Διαφήμιση