HomeΕΛΛΑΔΑΤης «έφαγε» 64.000 επικαλούμενη τον… Ζούκεμπεργκ

Της «έφαγε» 64.000 επικαλούμενη τον… Ζούκεμπεργκ

Συνελήφθη 25χρονη

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Της είπε ότι ο ιδρυτής του facebook, Μαρκ Ζούκεμπεργκ, γιόρταζε το γεγονός ότι έγινε πατέρας χαρίζοντας χρήματα σε κάποιους χρήστες της πλατφόρμας και την έπεισε να της δώσει χρήματα για να προωθήσει τις σχετικές διαδικασίες διευθέτησης της δωρεάς.

Η 25χρονη είναι εργαζόμενη σε οίκο ευγηρίας σε χωριό της Πάφου και θύμα της είναι η 58χρονη εργοδότρια της.

Η 58χρονη ιδιοκτήτρια του οίκου ευγηρίας είπε στην αστυνομία ότι η 25χρονη υπάλληλος της, της είχε δείξει μια ανάρτηση στο facebook, όπου αναφερόταν ότι ο ιδρυτής του, Μαρκ Ζούκεμπεργκ, έγινε πατέρας και χάριζε χρήματα στον κόσμο που είχε ανάγκη. Η 25χρονη φέρεται να έπεισε την εργοδότρια της να της δώσει κάποια χρήματα για να συντάξει και να αποστείλει σχετική επιστολή, να διευθετήσει διαδικαστικά ζητήματα με δικηγόρους και να αγοράσουν μετοχές του facebook, ως απαραίτητη προυπόθεση για τη δωρεά.

Η διαδικασία αυτή σύμφωνα με τις αστυνομικές έρευνες επαναλαμβανόταν για κάποιο χρονικό διάστημα, με αποτέλεσμα το συνολικό ποσό που έλαβε η 25χρονη να ανέρχεται στις 64 χιλιάδες ευρώ.

Όταν μετά από αρκετό χρονικό διάστημα η 58χρονη δεν είδε αποτέλεσμα, αντιλήφθηκε την απάτη και κατέφυγε στην αστυνομία. Μέλη του ΤΑΕ Πάφου συνέλαβαν την 25χρονη, εναντίον της οποίας εξετάζονται υποθέσεις απόσπασης χρημάτων με ψευδείς παραστάσεις και νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες. Ανακρινόμενη η 25χρονη φέρεται να παραδέχθηκε τη διάπραξη των αδικημάτων και ανέφερε ότι το χρηματικό ποσό που πήρε από την 58χρονη, το διέθεσε σε προσωπικές της αγορές. Οι έρευνες του ΤΑΕ Πάφου συνεχίζονται.

Πηγή: Φιλελεύθερος Κύπρου

Διαφήμιση
Διαφήμιση