HomeHL-9Για σκοπιμότητες κάνει λόγο ο Χ. Μαρκογιαννάκης

Για σκοπιμότητες κάνει λόγο ο Χ. Μαρκογιαννάκης

«Ψηλά το κεφάλι. Μπόρα είναι θα περάσει»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με μία ανακοίνωση που αφήνει αιχμές για σκοπιμότητες και με πικρία για την στάση του κόμματος να τον αφήσει εκτός ψηφοδελτίου της ΝΔ στα Χανιά, απάντησε ο πρώην υπουργός Χρήστος Μαρκογιαννάκης.

Ευχαρίστησε τον κόσμο για την συμπαράσταση, έδωσε για ακόμη μια φορά υπόσχεση οτι όλα θα βγουν στο «φως» και με πολλές λεπτομέρειες.

Διαβάστε τη δήλωση

«ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΑΙ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΑΝΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΧΑΝΙΩΤΙΣΕΣ

Αγαπητοί φίλοι

Έχετε προφανώς πληροφορηθεί την απόφαση του Προέδρου της Ν.Δ. Κυριάκου Μητσοτάκη να με θέσει εκτός συνδυασμού της Ν.Δ. στα Χανιά κατά τις προσεχείς βουλευτικές εκλογές. Η απόφαση αυτή με γεμίζει πικρία αλλά και με εξοργίζει. Όχι αυτή καθ’ εαυτή η απόφαση, αλλά οι αιτίες που την προκάλεσαν και η για μεγάλο χρονικό διάστημα προσβλητική και απαξιωτική συμπεριφορά στο πρόσωπό μου. Προ πάντων όμως οι σκοπιμότητες που εξυπηρετεί.

Για όλα αυτά όμως πολύ σύντομα θα σας ενημερώσω με κάθε λεπτομέρεια. Είμαι βέβαιος, ότι τότε ο καθένας από εσάς, το μόνο που θα σκεφθεί θα είναι η λέξη «ντροπή» .

Αυτή τη στιγμή το μόνο που θέλω, αφού σας ευχαριστήσω για τη συγκινητική συμπαραστάση που για άλλη μια φορά δείχνετε στο πρόσωπο μου, είναι να σας διαβεβαιώσω ότι ούτε και τώρα θα γονατίσω, όπως ίσως κάποιοι πιστεύουν. Θα συνεχίσω να είμαι πολιτικά ΠΑΡΩΝ. Θα συνεχίσω να έχω την ίδια σχέση με τους πολίτες.

Θα είμαι συνέχεια δίπλα σας. Όπως με ξέρετε. Πιστεύω ότι δεν έχω δικαίωμα να το βάλω στα πόδια. Να εγκαταλείψω το νομό μου και όλους εσάς.

Μακάρι οι άκαπνοι συμβουλάτορες του Προέδρου της Ν.Δ. να λειτουργήσουν όπως σκέφτομαι και συμπεριφέρομαι εγώ ακόμα και τώρα παρά την πικρία μου. Ίσως μπορέσουν, έστω και την τελευταία στιγμή να δουν ποιό είναι το συμφέρον του κόμματος γενικότερα αλλά προπάντων στα Χανιά.

Ψηλά το κεφάλι. Μπόρα είναι θα περάσει.

Σας ευχαριστώ πολύ

Χρήστος Μαρκογιαννάκης»

Διαφήμιση
Διαφήμιση