HomeHL-LifestyleΤο ιταλικό X Factor απέλυσε την Άζια Αρτζέντο

Το ιταλικό X Factor απέλυσε την Άζια Αρτζέντο

Μετά το σκάνδαλο με την αποπλάνηση ανηλίκου!

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Οι αποκαλύψεις της περασμένης εβδομάδας σχετικά με την Άζια Αρτζέντο, μία από τις πιο διάσημες κατηγόρους του Χάρβεϊ Γουάινστιν, που φέρεται να αποπλάνησε και η ίδια έναν ανήλικο ηθοποιό όταν εκείνος ήταν 17 ετών, πληρώνοντας του 380.000 δολάρια για να εξασφαλίσει έπειτα τη σιωπή του, «πρωταγωνίστησαν» σε όλα τα διεθνή ΜΜΕ.

Στο σκάνδαλο, που για πολλούς «αμαύρωσε» την αξιοπιστία του κινήματος #MeToo, εμπλεκόταν και ο αδικοχαμένος σύντροφος της 42χρονης σήμερα ηθοποιού, ο διάσημος σεφ Άντονι Μπουρντέν, που φέρεται να κατέβαλε το μεγαλύτερο μέρος των χρημάτων για την «αποζημίωση» του νεαρού, τουλάχιστον σύμφωνα με την επίσημη δήλωση της Αρτζέντο.

Παρά το γεγονός ότι η ηθοποιός αρνείται πεισματικά ότι είχε ποτέ ερωτικές σχέσεις με τον νεαρό Τζίμι Μπένετ, αποκαλυπτικά δημοσιεύματα έφεραν στο φως sms της όπου παραδέχεται ότι έκανε σεξ μαζί του, και ότι η εμπειρία ήταν πολύ αλλόκοτη.

Τα περασμένα 24ωρα, τα ιταλικά ΜΜΕ έχουν κυριολεκτικά «βουήξει» από το σκάνδαλο, με την πλειοψηφία των αρθρογράφων να επικρίνουν σφοδρά την ηθοποιό, αποκαλώντας την «υποκρίτρια» και «ψεύτρα».

Δεδομένων των παραπάνω εξελίξεων, το X Factor Italy αποφάσισε να απολύσει την 42χρονη, που ήταν μία από τους κριτές του διάσημου talent show.

Πηγές του Variety επιβεβαίωσαν ότι οι εταιρείες παραγωγής Sky Italia και FremantleMedia Italia αποφάσισαν να διακόψουν τη συνεργασία τους με την Αρτζέντο, η οποία δεν θα εμφανιστεί στο live κομμάτι του σόου, το οποίο θα αρχίσει να προβάλλεται τον Οκτώβριο.

Το κοινό ωστόσο θα δει την Αρτζέντο στα πρώτα εφτά επεισόδια του X-Factor τα οποία έχουν ήδη γυριστεί και θα προβληθούν τον Σεπτέμβρη. Αυτά τα επεισόδια περιλαμβάνουν τις οντισιόν για τη επιλογή των 12 συμμετεχόντων στο παιχνίδι.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ορισμένα ιταλικά ΜΜΕ ισχυρίζονται πως ο πιθανότερος αντικαταστάτης της Αρτζέντο στο live πάνελ της εκπομπής δεν θα είναι άλλος από τον πρώην άνδρα της, τον Ιταλό ποπ σταρ Μόργκαν.

Protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση