HomeHL-GreeceΒαριές καταγγελίες Πολάκη για την αποφυλάκιση του Αριστείδη Φλώρου

Βαριές καταγγελίες Πολάκη για την αποφυλάκιση του Αριστείδη Φλώρου

Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας έδωσε στην δημοσιότητα, μέσω Facebook, την γνωμάτευση

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Αντιδράσεις έχει προκαλέσει η απόφαση για την αποφυλάκιση του Αριστείδη Φλώρου, ο οποίος βγαίνει για λόγους υγείας καθώς διαγνώστηκε ποσοστό αναπηρίας άνω του 65%.

Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας έδωσε στην δημοσιότητα, μέσω Facebook, την γνωμάτευση σύμφωνα με την οποία αποφυλακίζεται ο Αριστείδης Φλώρος. Αμφισβητεί πλήρως την γνωμάτευση και απειλεί ότι αυτοί οι οποίοι έκαναν την διάγνωση θα πληρώσουν πολύ ακριβά αυτό που έκαναν. Μάλιστα, χρησιμοποιεί πολύ σκληρή γλώσσα και βαριές κατηγορίες και λέει ξεκάθαρα ότι η γνωμάτευση έγινε κατά παραγγελία.

Όπως γράφει χαρακτηριστικά ο κ. Πολάκης στο Facebook:

«Πριν λίγο, ήρθε στα χέρια μου η γνωμάτευση με την οποία αποφυλακίστηκε το λαμόγιο που ακούει στο όνομα Φλώρος!!!! Δεν μίλησα δυο μέρες αφενός γιατί είμαι σε τριήμερες «διακοπές», αφετέρου γιατί ήθελα να δω τι συμβαίνει. Μετά από αυτό θα πω μια κουβέντα μόνο!!! Αυτά τα λαμόγια που έδωσαν τέτοιες γνωματεύσεις σε έναν ΑΠΑΤΕΩΝΑ, 39 ετών για να του αθροίσουν ποσοστό αναπηρίας 70% θα ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΠΟΛΥ ΑΚΡΙΒΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ!!!!! Πρωτοετής Φοιτητής της Ιατρικής καταλαβαίνει πως αυτά είναι γνωμάτευση κατά παραγγελία προφανώς με αντάλλαγμα ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΩ ΠΛΗΡΩΣ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΛΕΩ !!! ΠΙΣΩ ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ, δεν βάλαμε το κεφάλι μας στο ντορβά για να «καθαρίζετε» εσείς τους εγκληματίες και τους απατεώνες που ήπιαν το αίμα του ελληνικού λαού !!!»

Υπενθυμίζεται ότι η υπουργός Εργασίας, Εφη Αχτσιόγλου, έδωσε εντολή στη Διοίκηση του ΕΦΚΑ να διενεργήσει άμεσα όλες τις απαραίτητες διοικητικές διαδικασίες, προκειμένου να ελεγχθεί η απόφαση του Κέντρου Πιστοποίησης Αναπηρίας (ΚΕ.Π.Α.) που προσδιόρισε το ποσοστό αναπηρίας καταδικασθέντος για την υπόθεση της Energa, o οποίος αποφυλακίστηκε με βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Χαλκίδας.

«Η ορθότητα της συγκεκριμένης απόφασης για τον προσδιορισμό του ποσοστού αναπηρίας θα ελεγχθεί εξονυχιστικά από τον ΕΦΚΑ και τα αρμόδια όργανά του. Σε περίπτωση που η απόφαση δεν πληροί όλες τις προϋποθέσεις νομιμότητας και επιστημονικής τεκμηρίωσης, το Υπουργείο Εργασίας θα εξαντλήσει την αυστηρότητά του και όλα τα μέσα για την αναθεώρησή της.

Στο πλαίσιο αυτό θα διαταχθεί άμεσα σχετική Ένορκη Διοικητική Εξέταση για να διερευνηθεί κάθε πτυχή της εν λόγω υπόθεσης» υπογραμμίζεται στην ανακοίνωση.

newsbeast.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση