HomeHL-9Περνούσε τη μισή του ζωή στη θάλασσα!

Περνούσε τη μισή του ζωή στη θάλασσα!

Έμπειρος λάτρης του ψαροντούφεκου ο 43χρονος που έσβησε χθες στον Σταυρό

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Θλίψη και βαθιά οδύνη έχει προκαλέσει ο θάνατος του 43χρονου Γρηγόρη Μανασσάκη, του άνδρα που έχασε τις αισθήσεις του ενώ κολυμπούσε χθες το μεσημέρι, στην παραλία του Σταυρού στα Χανιά, μπροστά στα μάτια της οικογένειάς του.

Ο 43χρονος είχε μεταβεί με την οικογένειά του από το Ηράκλειο, όπου και η μόνιμη κατοικία της οικογένειας, στα Χανιά και απολάμβαναν όλοι μαζί το μπάνιο τους στη θαλάσσια περιοχή του Σταυρού στον Αποκόρωνα.

manassakhs2

Ξαφνικά, κι ενώ ο άτυχος Γρηγόρης βρισκόταν στο νερό, έχασε τις αισθήσεις του, γεγονός που θορύβησε έντονα τη σύζυγό του, η οποία γνώριζε πολύ καλά ότι ο άντρας της ήταν έμπειρος δύτης και λάτρης του ψαροντούφεκου.

Το σώμα του Γρηγόρη Μανασσάκη έβγαλε στην ακτή ο ναυαγοσώστης της παραλίας, ωστόσο παρά τις προσπάθειες των λουομένων και στη συνέχεια των διασωστών του ΕΚΑΒ, ο άτυχος άνδρας δεν έδειχνε σημάδια ανάκαμψης.

Η σορός του μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Χανίων για τη νεκροψία – νεκροτομή με πιθανότερη αιτία θανάτου τα παθολογικά αίτια.

manassakhs3

Ο Γρηγόρης Μανασσάκης, εργαζόταν ως μηχανικός σκαφών στο Ηράκλειο και η σύνδεσή του με τη θάλασσα ήταν ιδιαίτερα έντονη. Συγγενείς και φίλοι αδυνατούν να πιστέψουν το θλιβερό γεγονός και τον αποχαιρετούν με σπαρακτικά μηνύματα στον προσωπικό του λογαριασμό στα social media.

Διαφήμιση
Διαφήμιση