HomeHL-GreeceΖυμώσεις στον ΣΥΡΙΖΑ για τον Γραμματέα

Ζυμώσεις στον ΣΥΡΙΖΑ για τον Γραμματέα

Παρά τις αντιδράσεις επανέρχεται δυνατά ο Σκουρλέτης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σε…εξίσωση για δυνατούς λύτες εξελίσσεται η προσπάθεια εξεύρεσης του νέου Γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, με τις τάσεις να «σφάζονται».

Κατά πληροφορίες του iefimerida η σημερινή ημέρα θα είναι έντονων διεργασιών. Όλες οι τάσεις έχουν ήδη δώσει ραντεβού το απόγευμα, προκειμένου να «ζυμωθούν» και να καταλήξουν πώς θα υποστηρίξουν τις προτάσεις τους.

Στηρίζουν Σκουρλέτη οι «κορυφαίοι»

Η τάση των «53» στην οποία πρόσκειται και ο Νίκος Φίλης,υποστηρίζει αναφανδόν-και παρά τις όποιες αντιδράσεις- τον Πάνο Σκουρλέτη για Γραμματέα. Κομματικά στελέχη εκτιμούν οτι θα προσδώσει έναν υψηλό συμβολισμό η μετακίνησή του στο κόμμα, σχολιάζοντας οτι συγκεντρώνει όλα τα προσόντα σε μία φάση που «δεν υπάρχει καιρός για χάσιμο τώρα που μπαίνουμε σε προεκλογική περίοδο».

Εναλλακτικά, δίνουν ψήφος εμπιστοσύνης στον υφυπουργό Νάσο Ηλιόπουλο.

Υπενθυμίζεται οτι η πρόταση Σκουρλέτη, είχε από την πρώτη στιγμή τις …ευλογίες του Μεγάρου Μαξίμου και είναι πολύ πιθανό ο Αλέξης Τσίπρας να εμμείνει εντέλει σε αυτή.!

Η περίπτωση Παππά

Ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής αποτελεί το πρόσωπο που στηρίζει η προεδρική πλειοψηφία,αν και οι περισσότεροι εκτιμούν οτι στο τέλος ο κ. Παππάς θα παραμείνει στο κυβερνητικό σχήμα.Και μάλιστα,πιθανότατα να οδεύσει στο υπουργείο Εσωτερικών,αν και εφόσον ο Σκουρλέτης προταθεί για Γραμματέας.

Σε ο,τι αφορά τέλος στον κυβερνητικό εκπρόσωπο Δημήτρη Τζανακόπουλο αν και ακούστηκε το όνομά του, εκτιμάται οτι δύσκολα θα μετακινηθεί από το Μαξίμου.

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση