HomeHL-SportsΡίχνονται στη μάχη της Super League Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός

Ρίχνονται στη μάχη της Super League Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Μετά την ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ, που το Σάββατο έκαναν «ποδαρικό» με το δεξί στη φετινή Super League, νικώντας τον ΠΑΣ Γιάννινα και τον Αστέρα Τρίπολης αντίστοιχα, στη μάχη του νέου πρωταθλήματος ρίχνονται την Κυριακή ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός.
Στις 19.15 (ΕΡΤ1) οι «πράσινοι», με τον Γιώργο Δώνη στο «τιμόνι» τους και με ένα ρόστερ που είναι κατά βάση χτισμένο με νεαρούς παικτες, λόγω των περιορισμών που είχαν στις μεταγραφές, θα δοκιμαστούν στην έδρα της Ξάνθης, με στόχο ένα θετικό αποτέλεσμα.
Βέβαια το έργο του «τριφυλλιού», που θα πρέπει να σημειωθεί ότι ξεκινά το πρωτάθλημα με -6 βαθμούς αναμένεται δύσκολο, καθώς οι Ακρίτες αναμένεται να είναι και φέτος μία από τις πιο αξιόμαχες ομάδες της Super League.
Την ίδια ώρα (19.15, Νοvasports 2) ο Πανιώνιος θα υποδεχτεί τον ΟΦΗ που επιστρέφει στην πρώτη τη τάξει κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου, ενώ στις 21.30 (Νοvasports 1) ο Ολυμπιακός θα φιλοξενήσει τον Λεβαδειακό, λίγες ημέρες πριν τον αγώνα ρεβάνς με την Μπέρνλι, για τα πλέι οφ του Europa League.
Η αυλαία της πρώτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος θα πέσει τη Δευτέρα (21.30, EΡΤ1) στη Λαμία με την αναμέτρηση της ομώνυμης ομάδας κόντρα στον Άρη, που θα κάνει την επανεμφάνισή του στη Super League, μετά την περιπέτειά του στις μικρότερες κατηγορίες.


Αναλυτικά:

Σάββατο 25/8

ΠΑΟΚ – Αστέρας Τρίπολης 1-0

Παναιτωλικός – Ατρόμητος 1-2

ΑΕΚ – ΠΑΣ Γιάννινα 2-0

Απόλλων Σμύρνης – ΑΕΛ 0-1

Κυριακή 26/8

19:15: Ξάνθη – Παναθηναϊκός (ΕΡΤ1)

19:15: Πανιώνιος – ΟΦΗ (Novasports 2)

21:30: Ολυμπιακός – Λεβαδειακός (Novasports 1)

Δευτέρα 27/8

21:30: Λαμία – Άρης (ΕΡΤ1)

Διαφήμιση
Διαφήμιση