HomeΕΛΛΑΔΑΈγκλημα στου Φιλοπάππου: Οι δράστες είχαν κάνει άλλες 10 ληστείες

Έγκλημα στου Φιλοπάππου: Οι δράστες είχαν κάνει άλλες 10 ληστείες

Η έρευνα συνεχίζεται, καθώς εκτιμάται πως μπορεί να έχουν κάνει κι άλλα αδικήματα

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Άλλες δέκα ληστείες στην ευρύτερη περιοχή της Ακρόπολης είχαν διαπράξει οι δύο Πακιστανοί και ο Ιρακινός που συνελήφθησαν και ομολόγησαν ότι λήστεψαν και οδήγησαν στο θάνατο τον 25χρονο φοιτητή στου Φιλοπάππου.

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση της Αστυνομίας, οι τρεις ταυτοποιήθηκαν ως δράστες άλλων δέκα ληστειών, ενώ η έρευνα συνεχίζεται, καθώς εκτιμάται πως μπορεί να έχουν κάνει πολλά περισσότερα αδικήματα.

Υπενθυμίζεται, ότι και οι τρεις δράστες ήταν σεσημασμένοι για διαφορετικούς λόγους από τις Αρχές, ενώ ήταν αυτό συνέβαλε καθοριστικά στην εξιχνίαση τις υπόθεσης και τη σύλληψη τους.

Υπενθυμίζεται ότι οι δύο εξ αυτών, πακιστανικής καταγωγής –ο ένας ηλικίας 17 ετών– εντοπίστηκαν στην περιοχή Ειδομένη του Κιλκίς στην προσπάθειά τους να διαφύγουν από τη χώρα. Είχε προηγηθεί αναζήτησή τους σε Θήβα και Θεσσαλονίκη.

Ο τρίτος που κατάγεται από το Ιράκ συνελήφθη την ίδια ώρα στην Αθήνα.

Οι τρεις αν και ομολόγησαν τη ληστεία σε βάρος του Νικόλα Μουστάκα και της φίλης του, ωστόσο ισχυρίζονται ότι δεν τον έσπρωξαν στο κενό, αλλά ότι ο άτυχος νεαρός έπεσε μόνος του.

Η δίωξη σε βάρος τους είναι για δολοφονία και ληστεία.

Την Παρασκευή ζήτησαν και έλαβαν προθεσμία για να απολογηθούν ενώπιον του ανακριτή τη Δευτέρα.

tanea.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση