HomeΚΡΗΤΗΛ. Αυγενάκης: «Θέλουμε τη νεολαία να πρωταγωνιστήσει στην νέα σελίδα της Πατρίδας μας!

Λ. Αυγενάκης: «Θέλουμε τη νεολαία να πρωταγωνιστήσει στην νέα σελίδα της Πατρίδας μας!

Συνάντηση του Λευτέρη Αυγενάκη με τους νέους του Ηρακλείου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Συνάντηση με νέους από ολόκληρο τον νομό Ηρακλείου, πραγματοποίησε σήμερα Σάββατο, 25 Αυγούστου, ο Γραμματέας Π.Ε της Ν.Δ.- Βουλευτής Ηρακλείου κ. Λευτέρης Αυγενάκης, στο Ηράκλειο.

Η συνάντηση έλαβε χώρα σε ιδιαίτερα θερμό και χαλαρό κλίμα με τη συζήτηση να περιστρέφεται κυρίως γύρω από την παροχή ευκαιριών από τη Ν.Δ. για την ενεργό συμμέτοχη των νέων στα κοινά, ώστε να εκφράζουν οι ίδιοι τις ανησυχίες, τους προβληματισμούς, τα οράματα και τις ελπίδες τους και να διαμορφώνου οι ίδιοι το μέλλον τους, αντί να μένουν απλοί παρατηρητές των εξελίξεων. Η Ν.Δ. προχώρα μαζί με τους νέους δυναμικά προς νέες μάχες και νέες μεγαλύτερες νίκες, τόσο σε εθνικό όσο και σε τοπικό επίπεδο.

l-avgenakis_heraklio_neoi_3

Στο πλαίσιο της συζήτησης ο κ. Αυγενάκης δήλωσε χαρακτηριστικά: «Επιζητούμε από την νέα γενιά να πρωταγωνιστήσει στα πολιτικά, οικονομικά, κοινωνικά και πολιτιστικά δρώμενα της χώρας. Θέλουμε οι νέοι να εισέλθουν στην πολιτική διαδικασία. Για εμάς οι νέοι είναι άξιοι, είναι ικανοί να διαδραματίσουν πρωταγωνιστικό ρόλο στον πολιτικό στίβο, τόσο σε τοπικό όσο και σε εθνικό επίπεδο. Να πάρουν στα χέρια τους τις ευθύνες του τόπου. Με το νεανικό ενθουσιασμό και τη φρεσκάδα τους είμαι βέβαιος ότι θα τα καταφέρουν! Βασιζόμαστε σε αυτούς, καθώς εκείνοι αποτελούν το μέλλον της πατρίδας μας και δύνανται να αποτελέσουν το όχημα μέσω του οποίου θα επέλθει η πολυπόθητη πολιτική αλλαγή, μία αλλαγή που τόσο έχει ανάγκη ο τόπος.»

Διαφήμιση
Διαφήμιση