HomeΕΛΛΑΔΑΈντονες αντιδράσεις για την αποφυλάκιση του Άρη Φλώρου

Έντονες αντιδράσεις για την αποφυλάκιση του Άρη Φλώρου

Στη Βουλή φέρνει το θέμα ο Ν. Νικολόπουλος

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Έντονες αντιδράσεις προκαλείη αποφυλάκιση για «λόγους υγείας» του 39χρονου Άρη Φλώρου, ο οποίος έχει καταδικαστεί για το σκάνδαλο υπεξαίρεσης των εταιρειών παροχής ηλεκτρικού ρεύματος Energa – Hellas Power και εξέτιε στη φυλακή ποινή κάθειρξης 21 ετών.

Ο ανεξάρτητος βουλευτής Αχαΐας, Νίκος Νικολόπουλος, φέρνει άμεσα το θέμα στην Βουλή καταθέτοντας σχετική ερώτηση, ενώ το Ποτάμι, με ανακοίνωσή του, την χαρακτηρίζει «αποφυλάκιση – πρόκληση».

Το κόμμα της αντιπολίτευσης επισημαίνει πως «σοβαρά ερωτηματικά προκύπτουν για τις ιατρικές γνωματεύσεις που επέτρεψαν την αποφυλάκιση με βάση τον νόμο Παρασκευόπουλου. Τέτοιες αποφάσεις αποτελούν πλήγμα στο κράτος δικαίου και καλλιεργούν στους πολίτες την αίσθηση ότι υπάρχουν δύο μέτρα και δύο σταθμά στην απονομή της δικαιοσύνης».

Για «περίεργα πράγματα» κάνει λόγο σε αιχμηρό σχόλιο, στο Twitter, ο Ευάγγελος Αντώναρος.

Ο κ. Αντώναρος αναφέρει, μεταξύ άλλων, στην ανάρτησή του: «Η εν λόγω αποφυλάκιση προκαλεί το δημόσιο αίσθημα. Περίεργα πράγματα να ανακαλύπτουν ξαφνικά δύσκολο να «ανιχνευθούν» και να επιβεβαιωθούν ασθένειες σε ένα 39χρονο. Βαρυποινίτες όπως ο εν λόγω και ο συνεργός του σε όλες τις χώρες μεταφέρονται σε δημόσια νοσοκομεία και για μεγάλα διαστήματα με αυστηρότατη φρούρηση».

enikonomia.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση