HomeHL-SportsΠρεμιέρα… Δικεφάλων

Πρεμιέρα… Δικεφάλων

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει τέσσερις αναμετρήσεις σε Αγρίνιο, Τούμπα, ΟΑΚΑ και Ριζούπολη.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Πέρασε από 40 κύματα αλλά τελικά είχε αίσιο τέλος… Μετά από αρκετές συζητήσεις αλλά και αντιδράσεις, το πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας για τη σεζόν 2018/2019 κάνει πρεμιέρα το Σάββατο .

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει τέσσερις αναμετρήσεις σε Αγρίνιο, Τούμπα, ΟΑΚΑ και Ριζούπολη.

Στις 19:15, ο Παναιτωλικός υποδέχεται τον Ατρόμητο και θέλει να ξεκινήσει με το… δεξί.

Εκτός αποστολής για τους Αγρινιώτες έμεινε ο τιμωρημένος από πέρσι Μοράρ αλλά και ο τραυματίας Ουίλιαν. Αντίθετα, ο Τσοκάνης ξεπέρασε τον τραυματισμό του και υπολογίζεται κανονικά από τον Τραϊανό Δέλλα.

Στην αντίπερα όχθη, ο Νταμίρ Κάναντι δεν θα έχει στη διάθεσή του τον ανέτοιμο Κιβρακίδη αλλά και τον Μίρκοβιτς ο οποίος είναι… φευγάτος.

Η αποστολή του Παναιτωλικού: Έρικσον, Μανά, Μάζουρεκ, Ντίας, Παρράς, Βακράκος, Πάουλο, Τσοκάνης, Ρότσα, Μαρινάκης, Αγρόδημος, Γιαννακόπουλος, Βασιλούδης, Χαντάκιας, Λιάβας, Μιχάι, Κυριακίδης, Άργκους, Μπελεβώνης.

Η αποστολή του Ατρομήτου: Μέγιερι, Θεοδωράκης, Μπρούνο, Καρασαλίδης, Χατζηισαΐας, Ρισβάνης, Γιαννούλης, Ούμπιντες, Μανούσος, Μάντσον, Βασιλακάκης, Ενσικουλού, Κουλούρης, Νάτσος, Μούγιακιτς, Κωτσόπουλος, Σάκιτς, Μπουσούλατζιτς, Γαρουφαλιάς.

Την ίδια ώρα στην Τούμπα, ο ΠΑΟΚ φιλοξενεί τον Αστέρα Τρίπολης και χρειάζεται μόνο νίκη καθώς έχει τιμωρία -2 βαθμών από πέρσι.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου συμπεριέλαβε στην αποστολή τον Βέρνμπλουμ, που ετοιμάζεται για το ντεμπούτο του, όχι όμως και τους τιμωρημένους Μαουρίσιο και Βαρέλα αλλά και τον Λημνιό που έμεινε εκτός για να πάρει ανάσες.

Όσον αφορά τους Αρκάδες, έκαναν το ταξίδι στη Θεσσαλονίκη με τέσσερις απουσίες. Συγκεκριμένα, απόντες θα είναι οι τραυματίες Τασουλής, Βλάχος, Φερνάντεθ και Σάλας.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ: Ρέι, Πασχαλάκης, Μάτος, Κίτσιου, Βιεϊρίνια, Κρέσπο, Χατσερίντι, Μαλεζάς, Βέρνμπλουμ, Σάκχοφ, Κάνιας, Ελ Καντουρί, Μπίσεσβαρ, Πέλκας, Ουάρντα, Ζαμπά, Πρίγιοβιτς, Ακπόμ

Η αποστολή του Αστέρα: Αθανασιάδης, Παπαδόπουλος, Τριανταφυλλόπουλος, Ματρικάρντι, Πασαλίδης, Κυριακόπουλος, Κώτσιρας, Άνχελ, Ιγκλέσιας, Μουνάφο, Βαλιέντε, Μπελόκ, Τζίμας, Ρόλε, Καλτσάς, Τσιλιανίδης, Μπαστιάνος, Μανιάς, Δουβίκας.

Στις 21:30 η ΑΕΚ αντιμετωπίζει τον ΠΑΣ Γιάννινα, ξεκινώντας την προσπάθειά της για την διατήρηση των σκήπτρων της.

Οι απουσίες για τον Μαρίνο Ουζουνίδη δεν λείπουν καθώς εκτός αποστολής έμεινε ο ανέτοιμος Τσιγκρίνσκι, οι τραυματίες Μπογέ και Αλμπάνης, ο τιμωρημένος Οικονόμου αλλά και οι Μοράν και Αϊντάρεβιτς οι οποίοι φαίνεται πως θα αποτελέσουν παρελθόν.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα, από την άλλη, κατέβηκε στην Αθήνα χωρίς τους τραυματίες Περιστερίδη, Παμλίδη, Λουκίνα, Λέο και Βιντάλ αλλά στην αποστολή συμπεριλαμβάνεται κανονικά ο νεοαποκτηθείς Μυστακίδης.

Η αποστολή της ΑΕΚ: Μπάρκας, Τσιντώτας, Μπακάκης, Γκάλο, Λόπες, Χουλτ, Λαμπρόπουλος, Τσόσιτς, Σβάρνας, Γιαννούτσος, Σιμόες, Γαλανόπουλος, Άλεφ, Μπακασέτας, Κλωναρίδης, Μάνταλος, Μπότος, Γιακουμάκης, Λιβάγια, Πόνσε

Η αποστολή του ΠΑΣ: Βελλίδης, Μιχαήλ Ν., Τζημόπουλος, Λίλα, Μιχαήλ Α., Κακούμπα, Τσικάρσκι, Αποστολόπουλος, Γιάκος, Μπουκουβάλας, Κάστρο, Κρίζμαν, Κούζικ, Νικολιάς, Ξύδας, Σιόντης, Σκόνδρας, Κόντε, Μυστακίδης.

Επίσης στις 21:30 ο Απόλλων Σμύρνης τίθεται αντιμέτωπος με την ΑΕΛ στη Ριζούπολη. ο Βαλεριέν Ίσμαελ ποντάρει κανονικά στα πιο πρόσφατα μεταγραφικά αποκτήματα, στους Ζοάο Πέδρο, Οριουέλα και Λούκιτς δηλαδή, ενώ εκτός 18άδας είναι ο Μάντζιος.

Στο αντίπαλο στρατόπεδο, ο Σωτήρης Αντωνίου καταστρώνει τα πλάνα του δίχως τους τραυματίες Ζίζιτς και Κάσσο ενώ απέκλεισε από τον αποστολή τον Λεοζίνιο.

Η αποστολή του Απόλλωνα Σμύρνης: Χουάντερσον, Βάσιτς, Κύργια, Τζανετόπουλο, Βαφέα, Λούκιτς, Στάθη, Κοντοέ, Ναδάλες, Οριχουέλα, Γκονζάλες, Γκίνο, Κονέ, Πέδρο, Τριάδη, Μπεντινέλι, Άιλερς, Ελ Χέλβε.

Η αποστολή της ΑΕΛ: Κρίστινσον, Γκέκας, Καρανίκας, Μόρας, Γκόλιας, Γρομητσάρης, Γκοΐκοβιτς, Χούμπτσεφ, Φατιόν, Μπάλλας, Μιλοσάβλιεβιτς, Πίτι, Ντέλετιτς, Νούνιτς, Χοτζάλι, Σαχίτι, Μορσί, Φρίουι, Κούνιτς, Νούσιος.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής:

Σάββατο (25/8)

19:15 Παναιτωλικός – Ατρόμητος

19:15 ΠΑΟΚ – Αστέρας Τρίπολης

21:30 ΑΕΚ – ΠΑΣ Γιάννινα

21:30 Απόλλων Σμύρνης – ΑΕΛ

Κυριακή (26/8)

19:15 Ξάνθη – Παναθηναϊκός

19:15 Πανιώνιος – ΟΦΗ

21:30 Ολυμπιακός – Λεβαδειακός

Δευτέρα (27/8)

21:30 Λαμία – Άρης

Διαφήμιση
Διαφήμιση