HomeHL-9Στο Ηράκλειο η κρουαζιέρα με τα ομόφυλα ζευγάρια

Στο Ηράκλειο η κρουαζιέρα με τα ομόφυλα ζευγάρια

Το Celebrity Reflection θα παραμείνει μέχρι το απόγευμα στο λιμάνι

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στο Ηράκλειο βρίσκεται σήμερα το κρουαζιερόπλοιο Celebrity Reflection που μεταφέρει ομόφυλα ζευγάρια αλλά και τουρίστες.

Για πρώτη φορά στην διαδρομή της κρουαζιέρας προστέθηκε και το λιμάνι του Ηρακλείου όπου κάνει στάση και θα παραμείνει έως τις 6 το απόγευμα οπότε και θα αναχωρήσει για Μύκονο.

Το εντυπωσιακό κρουαζιερόπλοιο της εταιρίας Celebrity Criuses μεταφέρει συνολικά 2.887 επιβάτες αλλά και 1.246 μέλη του πληρώματος.

jon_6330

Στο πλαίσιο υποδοχής και καλωσορίσματος, ο Πρόεδρος και Δ/νων Σύμβουλος του Οργανισμού Λιμένος Ηρακλείου κος Απόλλων Φιλιππής πραγματοποίησε εθιμοτυπική επίσκεψη στο  κρουαζιερόπλοιο και συναντήθηκε με τον Έλληνα πλοίαρχο κ. Παναγιώτη Σκυλογιάννη. Επίσης,  έγινε και  ανταλλαγή αναμνηστικών δώρων και πλακετών κατά τη διάρκεια μίνι ξενάγησης στο κρουαζιερόπλοιο ενώ θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο καπετάνιος αναφέρθηκε στις άριστες υποδομές του λιμένα που βοηθούν τον κατάπλου και τη παραμονή του πλοίου στο λιμάνι του Ηρακλείου.

Ο Οργανισμός Λιμένος Ηρακλείου θα αποχαιρετήσει το κρουαζιερόπλοιο στις  5 το απόγευμα, με τη συμμετοχή της φιλαρμονικής του Δήμου Ηρακλείου και με κέρασμα που θα προσφερθεί λίγο πριν αναχωρήσουν οι επιβάτες από τις εγκαταστάσεις του νέου Τερματικού Σταθμού Κρουαζιέρας.

Διαφήμιση
Διαφήμιση