HomeHL-9Πεζοδρόμια… μετ’ εμποδίων και στον Καρτερό

Πεζοδρόμια… μετ’ εμποδίων και στον Καρτερό

Αδιαφορία από την δημοτική αρχή

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Απίστευτη είναι η ταλαιπωρία που βιώνουν οι κάτοικοι του Καρτερού που επιθυμούν να περπατήσουν στον κεντρικό δρόμο καθώς τα πεζοδρόμια είναι γεμάτα με… εμπόδια!

Δεν είναι λίγες οι παραβάσεις που παρατηρούνται καθώς σε αρκετά σημεία – όπως μαρτυρούν οι φωτογραφίες αναγνώστη του cretapost – υπάρχουν σταθμευμένα δίκυκλα, κάδοι ανακύκλωσης ακόμα και… ταμπέλες επιχειρήσεων με αποτέλεσμα να υπάρχει σοβαρός κίνδυνος για κάποιο ατύχημα.

Αδιαφορία των αρχών

Για αδιαφορία των αρχών κάνει λόγο ο αναγνώστης του cretapost τονίζοντας πως η δημοτική αστυνομία δεν έχει ποτέ εμφανιστεί στον Καρτερό για να βάλει μία τάξη και να βεβαιώσει τα απαραίτητα πρόστιμα.

«Όπως κατά καιρούς έχουμε πει καλό θα είναι η δημοτική αστυνομία να φτάνει μέχρι τα όριά της, τα οποία φθάνουν μέχρι τον Καρτερό», επισημαίνει ο αναγνώστης μας ενώ παράλληλα αναφέρεται και προσωπικά στον δήμαρχο, Βασίλη Λαμπρινό λέγοντας «Κύριε Δήμαρχε, περνάτε αρκετά πυκνά από την περιοχή. Τουλάχιστον λέτε και μια καλή κουβέντα στους αρμόδιους αντιδημάρχους σας και ας μην τα κρεμούν όλα στον κόκορα. Είναι γνωστοί οι συγκεκριμένοι που παραβιάζουν όλα τα δεδομένα και ποσώς τους ενδιαφέρει η ύπαρξη της Δημοτικής Αστυνομίας, ή γενικά Αστυνομίας. Ελπίζομε να δούμε φως μετά από αυτό αλλιώς να συνεχίσομε να βομβαρδίζομε με τέτοια χάλια και παιδεία που διακρίνει τις αρχές μας».

Διαφήμιση
Διαφήμιση