HomeΕΛΛΑΔΑΟ Ιβάν Σαββίδης στέλνει μήνυμα στο πολιτικό σύστημα, με το πρωτοσέλιδο του “Έθνους”

Ο Ιβάν Σαββίδης στέλνει μήνυμα στο πολιτικό σύστημα, με το πρωτοσέλιδο του “Έθνους”

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ως μήνυμα του Ιβάν Σαββίδη προς το πολιτικό σύστημα, αποκωδικοποιείται το σημερινό πρωτοσέλιδο του “Έθνους”, που αναλύει το διάγγελμα του Αλέξη Τσίπρα από την Ιθάκη, και τις αντιδράσεις των ηγεσιών των κομμάτων της αντιπολίτευσης.

Ο ομογενής επιχειρηματίας, αγόρασε πριν από έναν χρόνο την ιστορική εφημερίδα από την οικογένεια Μπόμπολα, και με… χίλια ζόρια επιχειρεί να την ξανακάνει δημιοσιογραφικά μάχιμη και παρεμβατική, όπως και με τον τηλεοπτικό σταθμό “Epsilon”, η εξέλιξη και πρόοδος του οποίου κάθε άλλο παρά τον έχει ικανοποιήσει μέχρι σήμερα.

Το “Έθνος” λοιπόν, με το πρωτοσέλιδο το οποίο επιλέγει για την αποκρυπτογράφηση των πολιτικών εξελίξεων και των δεδομένων, μετά το διάγγελμα του Αλέξη Τσίπρα από την Ιθάκη, και τις αντιδράσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη, της Φώφης Γεννηματά και της υπόλοιπης αντιπολίτευσης, στέλνει μήνυμα ίσων αποστάσεων.

“Το πάθημα δεν έγινε μάθημα σε κανέναν. Παλαιοκομματικού τύπου πόλωση. Από το χθεσινό διάγγελμα του Πρωθυπουργού και τις ανακοινώσεις της αντιπολίτευσης, διαφαίνεται μια μακρά και σκληρή προεκλογική περίοδος, φέρνοντας στον νου εικόνες του παρελθόντος, που μυρίζουν ναφθαλίνη”, σημειώνει χαρακτηριστικά το “Έθνος”, στο βασικό πρωτοσέλιδό του.

Το μήνυμα Σαββίδη… εστάλη.

ysterografa.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση