HomeΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣΈναρξη εγγραφών στο Ανοιχτό Λαϊκό Πανεπιστήμιο Χανίων

Έναρξη εγγραφών στο Ανοιχτό Λαϊκό Πανεπιστήμιο Χανίων

«Τα μυστικά των σχέσεων»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ξεκίνησαν οι εγγραφές για τον νέο κύκλο μαθημάτων της διδακτικής περιόδου 2018-19, του Ανοιχτού Λαϊκού Πανεπιστημίου (Α.Λ.Π.) τμήμα Χανιών, με θέμα: «Τα μυστικά των σχέσεων».

Στόχος του παραπάνω κύκλου μαθημάτων είναι, οι συμμετέχοντες μέσα από τις εισηγήσεις καταξιωμένων και ειδικών επί του θέματος εισηγητών, να γνωρίσουν νέες, συναρπαστικές ιδέες και τρόπους που θα τους κάνουν να αντιληφθούν με νέα ματιά τους συντρόφους, τους φίλους, την οικογένεια, τους συνεργάτες. Και με τη σειρά τους, να επηρεάσουν θετικά τον τρόπο με τον οποίο κι εκείνοι θα σχετίζονται μαζί τους.

Οι περισσότερες επιστημονικές μελέτες μεγάλων πανεπιστημίων όπως τo Harvard μας λένε ότι, όποιοι κι αν είμαστε, όπου κι αν ζούμε, ότι δουλειά και να κάνουμε, όσα χρήματα και να έχουμε, η ποιότητα των σχέσεών μας είναι το στοιχείο που θα επηρεάσει περισσότερο την ευτυχία μας.

Η έναρξη των μαθημάτων θα γίνει στις 1-10-2018, και θα ολοκληρωθούν σε 8 εβδομαδιαίες διαλέξεις, κάθε Δευτέρα, ώρες 17:30 έως 20:00, στην αίθουσα της Συνεταιριστικής Τράπεζας Χανίων, Ελ. Βενιζέλου 28.

Με την ολοκλήρωση των μαθημάτων οι συμμετέχοντες και έχοντες τηρήσει τον ειδικό κανονισμό παρακολούθησης, θα λάβουν σχετικό πιστοποιητικό παρακολούθησης.

Δικαίωμα εγγραφής έχει οποιοσδήποτε χωρίς κανένα ηλικιακό ή μορφωτικό περιορισμό, απλά και μόνο καταβάλλοντας την σχετική και εφ΄απαξ συνδρομή εγγραφής, ενώ όποιος επιθυμεί μπορεί να εγγραφεί και στους δύο κύκλους μαθημάτων. Παρέχεται ειδική έκπτωση συνδρομής για ομαδικές εγγραφές 5 ατόμων, κι επίσης για ανέργους, πολύτεκνους, άτομα ΑΜΕΑ και μονογονεϊκές οικογένειες.

Οι εγγραφές γίνονται αυστηρά με σειρά προτεραιότητας και πραγματοποιούνται ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας: www.alp.gr. Οι ομαδικές εγγραφές πραγματοποιούνται μόνο τηλεφωνικά. Θέσεις περιορισμένες.
Πληροφορίες/εγγραφές: www.alp.gr και στα τηλέφωνα: 2821501060-6936004242-6932447016

Διαφήμιση
Διαφήμιση