HomeΚΡΗΤΗΑυγενάκης: Οι πολιτιστικοί σύλλογοι κρατούν τον τόπο ζωντανό

Αυγενάκης: Οι πολιτιστικοί σύλλογοι κρατούν τον τόπο ζωντανό

Τι ανέφερε ο γραμματέας ΠΕ της ΝΔ και βουλευτής Ηρακλείου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

«Οι πολιτιστικοί σύλλογοι δε δίνουν μόνο χρώμα και ζωντάνια στα χωριά μας, αλλά με τον ενθουσιασμό, τις ευαισθησίες τους και το μεράκι τους, κρατούν τον τόπο ζωντανό», δήλωσε ο γραμματέας ΠΕ της ΝΔ και βουλευτής Ηρακλείου Λευτέρης Αυγενάκης.

Αναλυτικά η δήλωσή του:

«Είναι ιδιαίτερα ευχάριστο να βλέπει κανείς, κάθε χρόνο και περισσότερο, τους πολιτιστικούς συλλόγους του νομού μας να δραστηριοποιούνται ενεργά στα κοινωνικά και πολιτιστικά δρώμενα.

Η πίστη στις κοινές αξίες του πολιτισμού μας, στην εθελοντική εργασία και στην κοινή δράση μέσα από σταθερή, σοβαρή και υπεύθυνη δουλειά αποτελεί μια σημαντική προοπτική και ένα ευοίωνο σημάδι για το μέλλον του τόπου μας και την κοινωνία. Οι πολιτιστικοί σύλλογοι διαχρονικά άλλωστε άμβλυναν τις αντιθέσεις και οδήγησαν τον κόσμο στην συνύπαρξη και συνεργασία.

Μέσα από τις δημιουργικές τους πρωτοβουλίες, οι πολιτιστικοί σύλλογοι δε δίνουν μόνο χρώμα και ζωντάνια στα χωριά μας, αλλά αποδεικνύουν ότι παρά τις αντίξοες οικονομικά συνθήκες, υπάρχει ένα αξιόλογο δυναμικό που κινείται δημιουργικά, καινοτόμα και πρωτοποριακά και παράλληλα διατηρούν την παράδοση, τα ήθη και τα έθιμά μας ζωντανά.

Είναι σημαντικό όλοι μας να ενισχύσουμε αυτή τη δράση και να ενδυναμώσουμε τη λειτουργία και τη δραστηριότητα των πολιτιστικών μας συλλόγων που με τον ενθουσιασμό, τις ευαισθησίες τους και το μεράκι τους, κρατούν τον τόπο ζωντανό».

Διαφήμιση
Διαφήμιση