HomeHL-9Ηλιοφάνεια και ζέστη σήμερα στην Κρήτη

Ηλιοφάνεια και ζέστη σήμερα στην Κρήτη

Αναλυτική πρόγνωση του καιρού για κάθε νομό του νησιού

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Γενικά αίθριος θα είναι και σήμερα ο καιρός στην Κρήτη σύμφωνα με τις προβλέψεις των μετεωρολόγων. Τα κυριότερα χαρακτηριστικά του καιρού θα είναι οι μεταβλητοί μέτριοι άνεμοι και η υψηλή θερμοκρασία που θα φτάσει τους 31 βαθμούς Κελσίου.

Αναλυτικά, η πρόγνωση του καιρού, σύμφωνα με το meteocrete.gr έχει ως εξής:

Νομός Ηρακλείου

Από το μεσημέρι έως αργά το βράδυ προβλέπεται καλός καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν ΔΒΔ έως ΒΔ, εντάσεως από 3 έως 4 μποφόρ. H Θερμοκρασία θα κυμανθεί από 25 έως 31 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα ορεινά από 19 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

Νομός Χανίων

Από το μεσημέρι έως αργά το βράδυ προβλέπεται καλός καιρός. Άνεμος μεταβλητός 1 έως 2 μποφόρ απο ΝΔ έως ΒΒΔ διευθύνσεις. H Θερμοκρασία θα κυμανθεί από 24 έως 29 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα ορεινά από 20 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

Νομός Ρεθύμνου

Από το μεσημέρι έως αργά το βράδυ προβλέπεται καλός καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν ΒΔ, εντάσεως 3 μποφόρ. H Θερμοκρασία θα κυμανθεί από 26 έως 29 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα ορεινά από 19 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

Νομός Λασιθίου

Τις μεσημεριανές και τις βραδινές ώρες προβλέπεται καλός καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν ΒΔ έως ΒΒΔ, εντάσεως 4 μποφόρ. H Θερμοκρασία θα κυμανθεί από 24 έως 32 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα ορεινά από 18 έως 24 βαθμούς Κελσίου.

Διαφήμιση
Διαφήμιση