HomeHL-SportsΠέδρο Μαρτίνς: «Iκανοποιημένος για τη νίκη και για τον τρόπο που παίξαμε»

Πέδρο Μαρτίνς: «Iκανοποιημένος για τη νίκη και για τον τρόπο που παίξαμε»

Ο Πέδρο Μαρτίνς είχε μόνο καλά λόγια να πει για τους ποδοσφαιριστές του μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Λουκέρνης στην Ελβετία

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Το 3-1 έδωσε στον Ολυμπιακό μια άξια πρόκριση, με τον προπονητή του να επισημαίνει ότι θέλει να βλέπει και στα επόμενα παιχνίδια τους παίκτες του τόσο σοβαρούς, όσο και στον αγώνα με τη Λουκέρνη.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Πορτογάλος στη συνέντευξη Τύπου:

Είπατε ότι θέλετε να δείτε πέρα από τη νίκη και τη νοοτροπία των παικτών. Είστε ευχαριστημένος, είδατε αυτά που θέλατε;

«Είμαι πολύ ικανοποιημένος από τον τρόπο που παίξαμε και από τη νίκη. Είμαι ικανοποιημένος από τον τρόπο που αντέδρασαν οι ποδοσφαιριστές. Είδαμε θέληση και προσπάθεια από τους ποδοσφαιριστές. Ήρθαμε με πολύ μεγάλο πλεονέκτημα αλλά δείξαμε ότι όταν παίζεις στον Ολυμπιακό πρέπει να παίζεις για τη νίκη.

Είναι σημαντική η νίκη γιατί χαρίσαμε βαθμούς στην Ελλάδα. Θέλουμε να βλέπουμε σοβαρότητα από τους ποδοσφαιριστές και στα επόμενα παιχνίδια«.

Είδαμε την ίδια ενδεκάδα και σε αυτό το παιχνίδι. Στα επόμενα ματς θα προστεθούν κι άλλοι παίκτες ο Νάτχο, ο Γκιγιέρμε που είναι στην Αθήνα. Πόσο θα βοηθήσουν οι προσθήκες στα επόμενα παιχνίδια;

«Υπολογίζω όλους τους παίκτες και όλοι είναι απαραίτητοι να βοηθήσουν. Ο Νάτχο δεν είναι έτοιμος από άποψη φυσικής κατάσταση. Προπονείται μόνο μία εβδομάδα μαζί μας. Υπολογίζουμε την προσπάθεια του. Είμαστε ικανοποιημένοι απ’ όλους και την προσπάθεια τους.

Επιλέγουμε πάντα αυτούς που είναι πιο έτοιμοι. Έρχεται ο επόμενος γύρος που θα αντιμετωπίσουμε υψηλότερου επιπέδου ομάδες και θα είμαστε πανέτοιμοι και υπολογίζουμε όλους τους παίκτες για να βοηθήσουν. Γενικά είναι μία χρονιά που ξεκινάει με φιλοδοξίες και θέλουμε να προκριθούμε στους ομίλους«.

Μπασακσεχίρ ή Μπέρνλι είναι πιο κοντά στον Ολυμπιακό;

«Πρόκειται για διαφορετικές ομάδες, οι οποίες έχουν διαφορετικά στυλ. Η τούρκικη παίζει ποδόσφαιρο κυριαρχίας, η αγγλική ομάδα είναι τυπική αγγλική ομάδα πειθαρχημένη και με καλό προπονητή. Η Μπέρνλι είναι ομάδα με πολλά πλεονεκτήματα και πολύ οργανωμένη. Η τούρκικη έχει πολύ ποιότητα. Εμείς θα είμαστε έτοιμοι όποιος κι αν είναι απέναντι μας και θα είμαστε συνεπής και προσηλωμένοι για να προκριθούμε«.

Στην Ελλάδα βρίσκεται ο Γκιγιέρμε για τον Ολυμπιακό, ενώ οι Πορτογάλοι αναφέρουν ότι έρχεται και ο Χασάν. Αν υποθέσουμε ότι τελειώνουν αυτές οι μεταγραφές ο Ολυμπιακός τελείωσε την ενίσχυση ή θα περιμένουμε και κάτι άλλο;

«Δεν θέλω να μιλήσω για κανέναν παίκτη που δεν μας ανήκει«.

Διαφήμιση
Διαφήμιση