HomeCity GuideΟι Dub Incorporation & Κακό Συναπάντημα στην Κρήτη

Οι Dub Incorporation & Κακό Συναπάντημα στην Κρήτη

Τετάρτη 29 Αυγούστου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Οι Dub Incorporation και το Κακό Συναπάντημα έρχονται για ένα μοναδικό reggae /dub μουσικό γεγονός του καλοκαιριού στην Κρήτη την Τετάρτη 29 Αυγούστου στο Θέατρο Τεχνόπολις !!

Μετά την κυκλοφορία του νέου τους άλμπουμ με τίτλο ‘So What’! Οι Γάλλοι Dub Inc, για πολλούς το καλύτερο reggae συγκρότημα στον κόσμο τα τελευταία χρόνια, έρχονται να μας χαρίσουν μία μοναδική συναυλιακή εμπειρία, ένα μουσικό ταξίδι γεμάτο reggae, dub, γαλλο-αλγερινό hip hop και πολλά στοιχεία έθνικ κουλτούρας στην καλύτερη στιγμή της καριέρας τους.

toine_dubinclive_web_1

Την συναυλία θα ανοίξουν τα μικρόφωνα Ste & Northical της μπάντας “Κακό Συναπάντημα” που δίνουν ”μάχη” με ήχους από όλο το φάσμα της reggae και θα σας ξεσηκώνουν με ελληνικό και αγγλικό κοινωνικό στίχο και dub performance.

Το συγκρότημα έχει κάνει από το 2001 ως σήμερα εμφανίσεις σε όλη την Ελλάδα και support σε καλλιτέχνες και μπάντες του εξωτερικού!

Την Τετάρτη 29 Αυγούστου οι Dub Inc και το Κακό Συναπάνημα (Soundsystem) επιστρέφουν στη Κρήτη, για μία μοναδική συναυλία και αναμφισβήτητα ένα από τα σημαντικότερα live του καλοκαιριού.

©TOINE. toinebehind.com

Μην τους χάσετε…Get ready for the Dub Inc revolution!

οι πόρτες ανοίγουν στις 20:30

Προσφορά/Early Birds 15 euro (limited)

Προπώληση/Presale 17 euro

στο Ταμείο /Door 20 euro

Presale Points :

Texnopolis Park – Ammoudara

Eleytheroudakis Bookstore – city center

Polytexneio café Bar – city center

Διαφήμιση
Διαφήμιση