HomeHL-LifestyleΟ εγγονός του Γκρέγκορι Πεκ θα είναι ο επόμενος Μίστερ Σποκ

Ο εγγονός του Γκρέγκορι Πεκ θα είναι ο επόμενος Μίστερ Σποκ

Το νέο πρόσωπο της θρυλικής μορφής του Star Trek

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο εγγονός του Γκρέγκορι Πεκ, Ίθαν, θα είναι ο επόμενος ηθοποιός που θα ενσαρκώσει τον Μίστερ Σποκ στην επικείμενη δεύτερη σεζόν της σειράς Star Trek: Discovery, όπως ανακοινώθηκε σήμερα.

Ο ρόλος του Σποκ έχει συνδεθεί άρρηκτα με τον ηθοποιό Λίοναρντ Νίμοϊ, που τον υποδύθηκε για πολλά χρόνια.

«Διαμέσου 52 ετών σε τηλεόραση και σινεμά, σε ένα παράλληλο σύμπαν και σε ένα σύμπαν-καθρέφτη, ο Μίστερ Σποκ παραμένει το μοναδικό μέλος του αυθεντικού πληρώματος που παραμένει σε κάθε εποχή του Star Trek», δήλωσε ο εκτελεστικός παραγωγός της σειράς Άλεξ Κούρτζμαν, και πρόσθεσε: «Ο μεγάλος Λίοναρντ Νίμοϊ και έπειτα ο θαυμάσιος Ζάκαρι Κουίντο προσέδωσαν ασύγκριτη ανθρωπιά σε έναν χαρακτήρα αιωνίως διχασμένο ανάμεσα στη λογική και το συναίσθημα.

Αναζητούσαμε για μήνες έναν ηθοποιό που, όπως κι αυτοί, θα έφερνε τη δική του ερμηνεία του ρόλου. Έναν ηθοποιό που, όπως αυτοί, θα ενσάρκωνε αβίαστα τα μεγαλύτερα στοιχεία του Σποκ, πέρα από την προφανή λογική: ενσυναίσθηση, διαίσθηση, συμπόνοια, σύγχυση και προσμονή.

Ο Ίθαν Πεκ μπήκε μέσα στην αίθουσα διαθέτοντας όλα αυτά τα στοιχεία, γνωρίζοντας τη δύσκολη ευθύνη του απέναντι στον Λίοναρντ, τον Ζακ και τους οπαδούς, και έτοιμος να αντιμετωπίσει την πρόκληση της προστασίας και συνέχειας της κληρονομιάς του Σποκ. Με αυτό το πνεύμα, με ενθουσιασμό τον υποδεχόμαστε στην οικογένειά μας».

Ο δεύτερος κύκλος της σειράς θα κάνει πρεμιέρα εντός του 2019.

newsbeast.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση