HomeHL-9Πεζοδρόμια … μετ’ εμποδίων

Πεζοδρόμια … μετ’ εμποδίων

Για τους κάδους απορριμμάτων, για τα δίκυκλα, όχι όμως και για τους πεζούς

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Διαμαρτύρονται οι δημότες στην περιοχή του Καρτερού για τις μύριες όσες χρήσεις των πεζοδρομίων, πλην αυτής για την οποία προορίζονται, δηλαδή για τους πεζούς.

Αναγνώστης του cretapost με μια σειρά φωτογραφιών αλλά και με ένα σχόλιο του επισημαίνει το πρόβλημα ζητώντας από τη Δημοτική Αρχή να πράξει τα δέοντα στην περιοχή, αφού τα εμπόδια των πεζοδρομίων που έχουν μετατραπεί σε χώρους στάθμευσης δικύκλων, ή ακόμη και … κάδων απορριμμάτων, μπορούν να προκαλέσουν ατύχημα και παρουσιάζουν αντιαισθητική εικόνα.

Πιο συγκεκριμένα, ο αναγνώστης αναφέρει τα εξής:

«Πεζοδρόμια … μετ’ εμποδίων …και όπως κατά καιρούς έχομε πει καλό θα είναι η Δημοτική Αστυνομία να φτάνει μέχρι τα όρια της….τα οποία φθάνουν μέχρι τον Καρτερό…

Το πεζοδρόμιο από την διακλάδωση μέχρι και το βενζινάδικο του Γραμματικάκη…εκτός της στενής γέφυρας έχομε και αυτούς που αλωνίζουν αδιαφορώντας είτε για τυχόν ατύχημα που αρκετά έχουν συμβεί αλλά παρεμποδίζουν βάναυσα και τους περιπατητές.

Κύριε Δήμαρχε…περνάτε αρκετά πυκνά από την περιοχή…τουλάχιστον λέτε και μια καλή κουβέντα στους αρμόδιους αντιδημάρχους σας και ας μην τα κρεμούν όλα στον κόκορα….και είναι γνωστοί οι συγκεκριμένοι που παραβιάζουν όλα τα δεδομένα και ποσώς τους ενδιαφέρει η ύπαρξη της Δημοτικής Αστυνομίας …ή γενικά Αστυνομίας….

Ελπίζομε να δούμε φως μετά από αυτό αλλιώς να συνεχίσομε να βομβαρδίζομε με τέτοια χάλια και παιδεία που διακρίνει τις αρχές μας...»

Διαφήμιση
Διαφήμιση