HomeΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣΑτομική Έκθεση Ζωγραφικής Αλέξανδρου Κουμπέτσου

Ατομική Έκθεση Ζωγραφικής Αλέξανδρου Κουμπέτσου

Στο Βιβλιοπωλείο της Βικελαίας Βιβλιοθήκης

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Από την Δευτέρα, 20 Αυγούστου έως και την Δευτέρα, 10 Σεπτεμβρίου, ωράριο καταστημάτων, στο Βιβλιοπωλείο της Βικελαίας Βιβλιοθήκης θα διεξαχθεί η ατομική έκθεση ζωγραφικής του Αλέξανδρου Κουμπέτσου.
Η έκθεση περιλαμβάνει για πρώτη φορά ενδεικτικά έργα της συνολικής διαδρομής του ζωγράφου από 2000 έως και σήμερα. Ως επί το πλείστον τα έργα είναι αφηρημένης κυρίως μορφής αυθεντικά ενώ συγχρόνως παρουσιάζεται και μικρός αριθμός σπουδών σε έργα ζωγράφων όπως Miro, Rivera και Klee.
«Ειμαι εικαστικος απο το 2000 , ‘late bloomer’, μιας και δραστηροποιηθηκα στην ηλικια των 38 ετων. Ειμαι κυριως ζωγραφος εργων αφηρημενης κυριως μορφης με επιρροες απο τον Ιμπρεσσιονισμο και υστερα καλλιτεχνικα ρευματα. Τα πρωτα ερεθισματα και επαφες με την τεχνη ησαν κατα την διαρκεια ασχετες με τα εικαστικα σπουδων μου στην Σαντα Μπαρμπαρα, Καλιφορνια πλην σοβαρης μελετης και ενασχολησης μου με απρομαυρη φωτογραφια. Στην ζωγραφικη εκτεθηκα σε κυκλο τοπικων καλλιτεχνων ελληνικης καταγωγης, αποφοιτους της ΑΣΚΤ. Επισης ειχα εκτεταμενες συναναστροφες με φιλους αγιογραφους. Την τεχνη την εμαθα κυριως ‘ κλεβοντας με τα ματια’. Οι στοχασμοι μου και η εντονη σχεση με το χρωμα ειναι τα κυρια χαρακτηριστικα που αποτυπωνονται στα εργα μου.»
Διαφήμιση
Διαφήμιση