HomeHL-SportsΟΦΗ-Απολλων Σμυρνης 2-1

ΟΦΗ-Απολλων Σμυρνης 2-1

Πήρε τον… αέρα του Απόλλωνα ο ΟΦΗ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Φιλική νίκη στο Καρπενήσι, φιλική νίκη και επί κρητικού εδάφους για τον ΟΦΗ επί του Απόλλωνα Σμύρνης, με τους «ασπρόμαυρους» να επικρατούν με 2-1 το Σάββατο .

Το ματς έγινε στο Παγκρήτιο, αφού στο «Γεντί Κουλέ» γίνονται βελτιωτικά έργα, με τους γηπεδούχους να ανοίγουν το σκορ στο 6′, όταν ο Σάσι σέντραρε και ο Πετσόνι στην προσπάθειά του να διώξει την μπάλα σημείωσε αυτογκόλ.

Στο 13′ ο Νέιρα εκτέλεσε ένα φάουλ, ο Βουό έπιασε την κεφαλιά και η μπάλα έφυγε λίγο άουτ, ενώ στο 35′ ο Ποτουρίδης από μακριά είδε εκτός θέσης τον Βάσιτς, αλλά δεν μπόρεσε να τον νικήσει με σουτ πίσω από το κέντρο.

Από την πλευρά της, η ομάδα του Βαλεριέν Ίσμαελ, που γνώρισε τρίτη φιλική ήττα σε ισάριθμα ματς που έχει δώσει έως τώρα, απείλησε στο 42′, με τον Κοντοέ να σουτάρει εκτός περιοχής και τον Στρέζο να αποκρούει.

Το 2-0 για τους Ηρακλειώτες ήρθε στο 49′ με ωραίο τακουνάκι του Βουό, για να μειώσει ο Απόλλων με τον Άιλερς πέντε λεπτά αργότερα.

Από εκεί και πέρα, ο ρυθμός έπεσε λόγω και των αρκετών αλλαγών, με τον Δεληγιαννίδη στο 86′ να πιάνει ένα καλό σουτ και την μπάλα να περνά άουτ.

Εντέλει, οι Κρητικοί διπλασίασαν τις νίκες τους κόντρα στην «Ελαφρά Ταξιαρχία», αφού στο Καρπενήσι είχαν επιβληθεί με 2-0.

ΟΦΗ (Νίκος Παπαδόπουλος): Στρέζος (46′ Σωτηρίου), Κουτσιανικούλης (46′ Δεληγιαννίδης), Βουό (67′ Αραβίδης), Παπαστεριανός (46′ Οικονόμου), Παπάζογλου (46′ Φαζός), Μεγιάδο (46′ Κυριακίδης), Σασί (46′ Ντίνας), Κοροβέσης (46′ Κοιλιάρας, 89′ Νοικοκυράκης), Μπολάκης (46′ Αργυρόπουλος), Νέιρα (46′ Πλατέλλας), Ποτουρίδης (61′ Νάστος).

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Βαλεριέν Ίσμαελ): Βάσιτς, Στάθης, Κύργιας, Πετσόνι (46′ Βαφέας), Τζανετόπουλος (46′ Βλάχος), Κοντοές (65′ Σουλτζ), Ναδάλες, Γκονζάλες, Καλλέργης (46′ Άιλερς), Μπεντινέλι (65′ Γκίνο), Ελ Χέλβε (71′ Ρόσι).

Διαφήμιση
Διαφήμιση