HomeHL-CultureΣτο Λονδίνο αποθεώνουν τη νέα ταινία του Λάνθιμου

Στο Λονδίνο αποθεώνουν τη νέα ταινία του Λάνθιμου

Απόλαυση από την αρχή μέχρι το τέλος

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η ταινία «The Favourite» του Γιώργου Λάνθιμου επιλέχθηκε φέτος να προβληθεί στο κεντρικό γκαλά του Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Λονδίνου (BFI), όπως ανακοίνωσαν οι διοργανωτές του.

Το αγγλικό δράμα εποχής, στο οποίο πρωταγωνιστούν οι Έμα Στόουν, Ρέιτσελ Βάις και Ολίβια Κόλμαν είναι μία ιστορία ίντριγκας στο Παλάτι και θα κάνει πρεμιέρα στην Αγγλία στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Λονδίνου, στο American Express Gala, στις 18 Οκτωβρίου, σύμφωνα με το Variety.

Η Ολίβια Κόλμαν, η οποία υποδύεται τη Βασίλισσα Ελισάβετ Β’ στους επόμενους δύο κύκλους της επιτυχημένης τηλεοπτικής σειράς «The Crown», ενσαρκώνει τον ρόλο μίας άλλης εστεμμένης στο «The Favourite». Είναι η βασίλισσα Άννα, η οποία βασίλευε στις αρχές του 18ου αιώνα, η τελευταία μονάρχης του Οίκου των Στιούαρτ. Η στενή της φίλη, Λαίδη Σάρα που υποδύεται η Βάις, φροντίζει την εύθραυστης υγείας βασίλισσα και κυβερνά για λογαριασμό της, όταν μία φιλόδοξη νέα υπηρέτρια η Αμπιγκέιλ (Έμα Στόουν) φθάνει και διαταράσσει τη ζωή στο Παλάτι.

Πρωταγωνιστούν Έμα Στόουν, Ρέιτσελ Βάις, Ολίβια ΚόλμανΠρωταγωνιστούν Έμα Στόουν, Ρέιτσελ Βάις, Ολίβια Κόλμαν

Η νέα ταινία του Γιώργου Λάνθιμου μετά τα φιλμ «Ο Αστακός» και «Ο θάνατος του ιερού ελαφιού» θα κάνει παγκόσμια πρεμιέρα στο 75ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας, τον επόμενο μήνα.

«Η ταινία The Favourite είναι μια απόλαυση από την αρχή μέχρι το τέλος, με τη δύναμη τριών ανεπανάληπτων ερμηνειών από τις Ολίβια Κόλμαν, Έμμα Στόουν και Ρέιτσελ Βάις, οι οποίες διασκεδάζουν στο πνεύμα και το ρυθμό του σεναρίου» ανέφερε η Tricia Tuttle καλλιτεχνική διευθύντρια του Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Λονδίνου.

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση