HomeHL-9Μέσα 1,5 μήνα είχαν πραγματοποιήσει 15 κλοπές!

Μέσα 1,5 μήνα είχαν πραγματοποιήσει 15 κλοπές!

Σε σπίτια, επιχειρήσεις και δωμάτια ξενοδοχείων στην Κρήτη

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στα χέρια των αρχών βρίσκονται από χθες δύο άνδρες που μέσα σε 1,5 μήνα είχαν διαπράξει 15 κλοπές σε σπίτια, επιχειρήσεις και δωμάτια ξενοδοχείων σε όλη την Κρήτη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, η πρώτη κλοπή από το… δίδυμο έγινε στις 27 Ιουνίου και η τελευταία στις 9 Αυγούστου.

Οι αρχές όλο αυτό το διάστημα αναλύοντας τον τρόπο δράσης και με ενδελεχή έρευνα έφτασαν στα… ίχνη των δύο δραστών και χθες κατάφεραν να τους συλλάβουν.

dsc_0015

Όπως προέκυψε κατά την προανάκριση οι δύο αλλοδαποί άνδρες, 43 και 36 χρόνων, διέπραξαν 9 κλοπές σε περιοχές του Νομού Χανίων, 6 κλοπές στο Ρέθυμνο και 1 απόπειρα κλοπής στον Άγιο Νικόλαο, αφαιρώντας συνολικά το χρηματικό ποσό των 14.390 ευρώ και 20 λίρες Αγγλίας, κοσμήματα η αξία των οποίων ανέρχεται στο χρηματικό ποσό των 21.478 ευρώ και ηλεκτρονικές συσκευές.

Χθες, οι αστυνομικοί τους αναζήτησαν και τους εντόπισαν την ώρα που επέβαιναν σε αυτοκίνητο σε δρόμο των Χανίων. Οι δύο δράστες μόλις τους αντιλήφθηκαν επιχείρησαν να φύγουν με τους αστυνομικούς να τους ακινητοποιούν και να τους συλλαμβάνουν.

dsc_0002

Ακολούθησε έρευνα στο αυτοκίνητο που επέβαιναν οι δύο άνδρες και στην κοινή τους οικία, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, πλήθος κοσμημάτων, χρήματα και ηλεκτρονικές συσκευές.

Μέρος των αφαιρεθέντων κοσμημάτων αποδόθηκαν στους παθόντες.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων, ενώ οι συλληφθέντες με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών.

Διαφήμιση
Διαφήμιση